|

BlackBerry Mercury MWC 2017’de tanıtılacak

BlackBerry’nin marka haklarını TCL’in almasının ardından ortaya çıkan ilk telefon BlackBerry Mercury, şubat ayının sonunda Barselona’da gerçekleştirilecek 2017 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2017) tanıtılacak.

Yeni Şafak
14:48 - 25/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:12 - 23/02/2017 Perşembe
Yeni Şafak
BlackBerry Mercury şubat ayı sonunda başlayacak olan Dünya Mobil Kongresi'nde tanıtılacak.
BlackBerry Mercury şubat ayı sonunda başlayacak olan Dünya Mobil Kongresi'nde tanıtılacak.

TCL, akıllı telefonu ayın başlarında Las Vegas'ta düzenlenen CES 2017'de gözler önüne çıkarmış, ancak resmi bir duyuru yapmamıştı. CES 2017 sırasında gözler önüne çıkan demo cihazı, akıllı telefonun tasarımı hakkında fikir edinmeyi sağlamıştı. Yine de cihazın özelliklerinin neler olacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmamıştı. Fakat sonunda BlackBerry Mercury cihazının resmi olarak duyurulacağı tarih belli oldu.



Resmi adı henüz belli değil


Samsung Galaxy S8'in şubat ayının sonunda Barselona'da gerçekleştirilecek 2017 Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2017) tanıtılmayacak olması, diğer üreticiler açısından avantaj olarak nitelendiriliyor. Akıllı telefonun resmi adının ne olacağı henüz bilinmese de uzun süredir “Mercury" kod adıyla anılan cihazın Barselona'da resmen görücüye çıkacağı BlackBerry Mobile resmi twitter hesabından yapılan duyuru ile paylaşıldı.






25 Şubat'ta gerçekleşecek olan tanıtım etkinliği ile kamuoyu ile paylaşılabilecek olan cihazın 27 Şubat'ta başlayacak olan MWC 2017'de gözler önüne çıkacak.


#BlackBerry Mercury
7 yıl önce