|

Tesla Türkiye için iş ilanlarını yayınladı

Elon Musk’ın bizzat gelerek açılışını yapacağını duyurduğu Tesla’nın Türkiye şubesi için iş ilanları yayınlanmaya başladı. İstanbul’da açılacak olan merkezde görev yapacak çeşitli personellere ihtiyaç duyan şirket ilanları LinkedIn üzerinden yayınladı.

Yeni Şafak
11:40 - 25/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:23 - 25/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Elon Musk, geçtiğimiz aylarda Türkiye'de bir Tesla şubesi açacağını duyurmuştu.
Elon Musk, geçtiğimiz aylarda Türkiye'de bir Tesla şubesi açacağını duyurmuştu.

Elektrikli otomobil sektörünün öncü firması Tesla, yeni pazarlara girmek için hazırlanıyor. Geçtiğimiz ay ülkemizdeki şarj istasyonlarının haritasını paylaşan şirket, ‘servis uzmanı’ ünvanında iş ilanı yayınlamıştı. İstanbul’da açılacak olan Tesla şubesi için personel ilanları bu sefer şirketin sitesinden değil LinkedIn platformundan yayınlandı.

Elon Musk, tam açılış tarihi netleşmeyen ancak İstanbul’da açılacak olan Tesla merkezinin açılışını bizzat yapacağını duyurmuştu. Firmanın Türkiye pazarında satışa sunacağı ve büyük bir satış başarısı beklediği aracı Model 3 olacağa benziyor. İstanbul’daki merkezde yer alacak mağaza ve teknik servis hizmetleri içinde öncelikli olarak Model 3 desteği verilecek.


Tesla bu iş ilanlarıyla İstanbul’daki kadrosunu kısa bir sürede oluşturmak istiyor. İşe alınacak personellerin seçilmesi ve gerekli eğitimlerin verilmesiyle açılışın sonbaharda gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Tesla’nın yayınladığı ilanlar için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

#Tesla
#Elon Musk
#İş ilanı
#Türkiye
6 yıl önce