|

Yeni Toyota Corolla bu ay içinde tanıtılacak

Toyota Corolla yenilendi. 16 Kasım’daki Guangzhou Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak yeni Corolla, 3 yeni versiyonla gelecek. Araç, 2020 yılından itibaren yollarda olacak. Yeni Toyota Corolla'ya dair her şey haberimizde.

Yeni Şafak
15:47 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:54 - 16/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
Yeni Toyota Corolla
Yeni Toyota Corolla

Toyota, dünyanın en çok satan otomobili unvanına sahip Corolla’yı yeniledi. 1966 yılından beri üretilen be birçok kez değişime uğrayan aracın Toyota tarafından resmi teaser’ı da yayınlandı.

Yeni Toyota Corolla sedan, hatchback ve vagon olmak üzere üç farklı versiyona sahip olacak. 16 Kasım’da Çin’de düzenlenecek Guangzhou Ulusları Otomobil Fuarı’nda gün yüzüne çıkacak.

2020 yılında yollara çıkması beklenen Toyota Corolla'ya dair ilk resmi teaser.

Toyota Corolla'da 3 yeni motor seçeneği

Toyota Corolla tasarımla birlikte yeni motor seçeneklerine de kavuştu. 1.2 litre 116 beygir güç, 1.8 litre 122 beygir güç ve 180 beygir gücünde 2.0 litrelik hibrit motor yeni Toyota Corolla’ya eşlik edecek. Yeni Corolla ile ilgili paylaşılanlar şimdilik bu kadar. 16 Kasım'da düzenlenecek otomobil fuarı'nda tüm detaylar ortaya çıkacak.

Toyota tüm modellerinin fiyatlarını güncelledi

Türkiye’nin en çok satan otomotiv markaları arasında yerini alan Toyota ÖTV ve KDV indirim kararının Resmi Gazete’de yayınlanması ile bilirlikte tüm fiyat listesini yeniden güncelledi. Türkiye’de özellikle Corolla modeli ile hayranlarının beğenisini üzerine toplamayı başaran Toyota, Hybrid modelleri ile de satışta lider konumda. Bununla birlikte ÖTV ve KDV indirim kararı ile satış rakamlarını daha da yukarılara taşımayı hedefleyen otomotiv devi, tüm modellerinde yüzde 18’e varan indirim uyguladı.

#Toyota Corolla
#hibrit
5 yıl önce