|

Türk tasarımcının Tesla pikap konsepti büyük ilgi gördü

Tesla’nın uzun süredir beklenen pikap tarzı aracı için Elon Musk tarafından henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak sosyal medya platformlarında bazı tasarımlar yer alıyor. Türk tasarımcı Emre Hüsmen’in yaptığı tasarım ise dünya genelinde büyük beğeni topladı.

14:33 - 22/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 14:38 - 22/04/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Tesla pikap için yapılan konsept tasarım.
Tesla pikap için yapılan konsept tasarım.

Tesla’nın üretmeyi planladığı araçlar arasında bir adet pikap olacağı daha öncesinde duyurulmuştu. Bu bilginin dışında aracın nasıl olacağı ve teknik özelliklerine dair hiçbir açıklama yapılmamıştı. Elon Musk bile bu konu hakkında sadece bir tweet atmıştı.



Türk tasarımcı Emre Hüsman tarafından yapılan çizimler aracın neye benzeyeceğine dair fikir edinmemize yardımcı oldu. Aracın henüz hiçbir özelliği belli olmamışken ortaya çıkan bu tasarım internet ortamında oldukça yoğun ilgi gördü.


Hüsman’ın tasarımında oldukça kaslı bir ön panel dikkatleri çekiyor. Işıklandırmalarda kullanılan LED teknolojisi araca robotik bir hava katmış. Aracın arka kısmında boydan boya devam eden LED stop farları aracın tasarımını oldukça agresif bir yapıya büründürmüş.

#Tesla
#pikap
#tasarım
5 yıl önce