|
Trans çocuk yoktur, sağlam cukka vardır

Öncelikle alanı doğru tanımlayalım.

Feyza Altun isimli Türkiye ve insanlık düşmanının sözcülüğünü yaptığı ve ucu pedofiliye çıkacak şekilde kurulan “Trans çocuk vardır” cümlesine verilecek tek ve yegâne cevap şudur: “Trans çocuk yoktur. LGBT ideolojisinin alan açtığı, kapitalizmin el ovuşturduğu devasa bir cukka vardır ve bu paralar öyle büyük paralardır ki çocuklara kıymak bu vicdansız köpekler için hiç de sorun değildir.”

Sonra şunları ekleyelim: Cinsiyet disforisi yani bireyin mevcut cinsiyetinden duyduğu memnuniyetsizlik ya da nefret, büyük oranda LGBT ideolojisinin uydurduğu bir yalandır. Dünyada yapılan devasa propagandaya, çocuklarımıza aşılanan “cinsiyetinden memnun değilsin, değilsin işte” sloganlarına rağmen henüz mesele bu ideolojinin istediği yere gelip dayanmamıştır. Kârlılıkları maksimize olmamıştır yani henüz. O yüzden de LGBT ideolojisi durmaksızın alan açmaya çabalamaktadır.

Şunları da eklemesek olmaz: Bir çocuk çift cinsiyetli (hermafrodit-hünsa) olarak gelebilir dünyaya. Bu, tartışılmaz bir gerçekliktir ve burada o çocuğa “baskın cinsiyete geçiş” tedavisi uygulamak konusunda da ciddi bir tıp literatürü vardır.

Diğer yandan, erkeklik ya da kadınlık hormonunun çok düşük olduğu vakalar da tıbbi gerçekliktir, tedavi süreçleri de net şekilde belirlenmiş ve uygulanmaktadır.

“Trans çocuklar vardır” diyenlerin tezleri bu iki tıbbi gerçeklikle ilgili değildir. Onlar, bir ucu rahat rahat pedofiliye de çıkacak şekilde “yanlış bedende doğmak” isimli son derece muğlak bir kavramsallaştırmayı imdada çağırmaktadırlar. Peşine de “cinsiyet disforisi” yalanını ekleyince ilgili zemin hazırdır onlar açısından.

Soru şudur: 6-7 yaşındaki bir çocuk, çizgi filmde izlediği bir süper kahramana dönüşmek istediğinde ailesi ona “Tabii ki dönüşebilirsin, çünkü bu senin istediğin bir şey, ne istiyorsan o olabilirsin” mi der “Onlar çizgi film, böyle şeyler ancak filmlerde olur. İnsan uçamaz, gözünden lazer çıkaramaz, örümcek ağları fırlatarak binalar arasında fink atamaz” mı?

Peki ama 6-7 yaşındaki bir erkek çocuğu “Ben kız olmak istiyorum” yahut bir kız çocuğu “Ben yanlış bedende doğmuşum, hayatıma erkek olarak devam etmek istiyorum” dediğinde LGBT ideolojisi niçin ailelerden bu taleplere kayıtsız şartsız “evet” demelerini bekliyor, hatta dahası bunu şart koşuyor?

Sebebi açık. 6-7 yaşında bir çocuğu “cinsiyetini değiştirmek” üzere bir hormon tedavisine alır, o çocuğu 14-15 yaşına geldiğinde bıçak altına yatırırsanız o geri dönüşü olmayan yola da sokmuş olursunuz onu. Artık o çocuk hem LGBT ideolojisinin hem de kapitalizmin vicdansız köpeklerinin “kölesi” haline gelir.

Bir başka tarafı da şu işin. 2-3 yaşından itibaren çocukların etrafını LGBT ideolojisiyle sarmalayıp, onlara her gün LGBT vatandaş olmanın güzel bir şey olduğunu anlatıp, üretilen filmlerde, animasyonlarda homoseksüelleri son derece zeki, anlayışlı, komik gösterip, heteroseksüelleri de yerin dibine sokarsanız şunu diyemezsiniz: “Gördünüz mü, bu çocuk hiçbir baskı altında kalmadan kızken erkek, erkekken kız olmak istiyor. İşte size biyolojik ispat.”

Buna denecek çok net bir şey vardır: “Hastırın lan ordan. Papağanlaştırdığınız, pislik ideolojinizin tekrarcısı haline getirdiğiniz çocukların ‘özgür irade kullandığına’ bizi inandırma çabanızı yemiyoruz.”

Açıkça söyleyeyim. “Trans çocuk vardır” demek, LGBT’nin “+”sında esasen mündemiç olan pedofiliyi bir yasal zemine oturtma çabasından gayrı hiçbir şey değildir.

Pedofili, cezası net şekilde “meydanda boynu vurularak idam” olması gereken bir sapkınlık biçimidir ve sapkınlıkların en kötüsü, en korkuncudur. Pislik LGBT ideolojisinin yaygınlaştırmaya çabaladığı bu sapkınlığın giriş cümlesidir “trans çocuklar vardır” cümlesi. Emin olunuz ki bu pislik ideoloji, kesinlikle ama kesinlikle tek bir çocuğun, bir tekinin bile iyiliğini istememektedir.

Yine yerim bitti. Bu pislik ideolojinin Türkiye’de PKK, HDP, bir takım marjinal oluşumlar ve Avrupa’dan gelen fonlarla nasıl köpürtüldüğünü de yazacaktım.

Bir dahaki yazıya inşallah.

Bir not: “Ama pedofili şurada da var, burada da var” diyecek çokbilmişler. Merak etmeyin, onların da meydanda boyunları vurularak idam edilmesini savunuyorum. Yalnız aradaki farka da dikkatinizi çekmek istiyorum. Şurada ya da burada pedofili sapkınlığını icra eden insanlar pedofiliye bir yasal zemin arayışı içinde değiller. Pislik LGBT ideolojisi ise pedofiliyi önce yasallaştırıp ardından normalleştirmenin derdinde.

#LGBT
#HDP
#PKK
#Toplum
#Ahlak
#İsmail Kılıçarslan
#Feyza Altun
9 ay önce
Trans çocuk yoktur, sağlam cukka vardır
Turizm uğruna
Mermer atıklarının muhteşem geri dönüşümü
Tasarruf sandığı
ABD-Çin rekabetinde popülizm, korumacılık ve ulusal güvenlik
‘Şişman Kadın’ kim?