|

Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! Fenerbahçe çıkış peşinde

Süper Lig’e istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşıyor. Maçı izleyerek takımına destek vermek isteyenler ise canlı izleme bilgilerini araştırıyor. İşte Alanyaspor Fenerbahçe canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
14:31 - 17/09/2017 Pazar
Güncelleme: 14:35 - 17/09/2017 Pazar
Diğer
Alanyaspor ile Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya geliyor.
Alanyaspor ile Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya geliyor.

Alanyaspor kendi evinde Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Zor zamanlar geçiren Fenerbahçe yeni bir çıkışın peşinde. Oynadığı 4 maçtan sadece 1’ini kazanabilen sarı lacivertli takım, bu akşam oynayacağı oyunla birlikte galip gelerek çıkışa geçmek istiyor. İşte Alanyaspor Fenerbahçe canlı izleme linki.

Alanyaspor Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.00'de.
Maça ait istatistikler

İki takım geçtiğimiz sezon Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelmişti. Oynanan iki maçta Fenerbahçe yenilmedi (1G 1B).

Ligde iki maçtır yenilmeyen Alanyaspor (1G 1B) öncesindeki beş lig maçının tamamını kaybetmişti.

Geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında gole kapama yapan Alanyaspor öncesindeki son 16 lig maçının tamamında gol yemişti (toplam 32 gol).

Alanyaspor Süper Lig'de evinde üç maçtır galibiyete hasret (1B 2M).

Fenerbahçe Süper Lig'de 10 maçtır kalesini gole kapatamıyor ancak bu maçların yedisinde birer gol yediler (toplam 14 gol).

Fenerbahçe Süper Lig'de deplasmanda 10 maçtır yenilmiyor (6G 4B); en son Ocak-Ekim 2011'de teknik direktör yine Aykut Kocaman'ken daha uzun bir deplasmanda yenilmezlik serisi yakalamışlardı (13 maç ? 12G 1B).

Bu sezon Süper Lig'de kaleyi bulan şutlarının en büyük bölümü gol olan ikinci takım Fenerbahçe (8/12 - %67). Bu alanda lider ise Kasımpaşa (9/13 - %69).

Fenerbahçe Süper Lig'in ilk dört haftasında en az isabetli şut çeken dört takımdan biri oldu (12; Antalyaspor ile eşit); Alanyaspor ise en fazla isabetli şut çeken ikinci takım (22).

Fenerbahçe bu sezon ligde 4.01 gol yemesi gerekirken (4.01 xGA), kalesinde sekiz gol gördü. Bu alanda ligde Fenerbahçe'den daha düşük performans sergileyen bir takım var: Osmanlıspor (5.75 xGA, 10 gol).

Süper Lig kariyerinde Fenerbahçe'ye karşı dört maçta forma giyen Berkan Emir iki gole katkıda bulundu (bir gol ve bir asist); Fenerbahçe Berkan Emir'in bir maçta iki gole katkıda bulunduğu tek rakibi.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla şut pası atan isim Valbuena (16).

Bu sezon ligde iki golü bulunan Vagner Love bu gollerin ikisini de deplasman maçlarında attı.

Alanyaspor'un bu sezon Süper Lig'de attığı altı golün dördünde Emre Akbaba'nın katkısı bulunuyor (iki gol ve iki asist); Akbaba geçtiğimiz sezon ise Alanyaspor'un ligde attığı ilk altı golün üçüne katkıda bulunmuştu (iki gol ve bir asist).

Volkan Demirel bu sezon Süper Lig'de 14 isabetli şut ile karşılaştı; bunların sekizi gol oldu (%57). Volkan Demirel?in kurtarış oranı %43, geçen sezon bu oran Volkan için %75'ti.

#Fenerbahçe
#Alanyaspor
#LİG TV
#beIN Sports
7 yıl önce