|

Okul için evden çıktı, Bali'ye kaçtı

En büyük hayali Endonezya'nın Bali adasına gitmek olan 12 yaşındaki çocuk, ailesinin itirazı üzerine hayatının en büyük maceralarından birine imza attı. Okula gitmek üzere evden çıkan çocuk hayalini gerçekleştirdi.

Yeni Şafak
16:03 - 23/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:12 - 23/04/2018 Pazartesi
Diğer
Diğer
Diğer

Avustralya'nın Sydney kentinde yaşayan 12 yaşındaki çocuk, annesine Bali'ye gitmek istediğini söyledi. Bu isteğini reddeden annesine sinirlenen küçük çocuk, ailesinin kredi kartını çaldı. Gizlice internetten aktarmalı uçak biletlerini aldı.

  • Guardian'da yer alan habere göre, dünyaca ünlü All Seasons Otel'inden oda ayırtan çocuk büyükannesinin kandırarak pasaportunu da aldı.

"Okula gidiyorum" diye kaçtı

Bir sabah okula gidiyorum diye evden çıkan çocuk Endonezya'nın Bali adasına doğru yola çıktı. Perth Havalimanı'ndaki görevliler tarafından yaşı sorulan çocuk 12 yaşında olduğunu kanıtladıktan sonra uçağa bindi. Avustralyalı çocuk, "Bu harikaydı çünkü bir maceraya atılmak istiyordum" dedi. Bali'ye ulaşan çocuk All Seasons otelinde vardığında görevlilere, kız kardeşinin geleceğini söyleyerek odasına yerleşti.

Çocuğun annesi Emma, polisin yardımıyla çocuğunun Bali'ye gittiğini öğrendi. Hemen çocuğun peşinden giden anne, "Denizaşırı bir yere gittiğini duyduğumda hissettiğim korkuyu kelimelerle anlatamam. Oğlum 'hayır' kelimesine duymaya dayanamıyor ama neyse ki ona hiçbir şey olmadı" diye konuştu.

#​Avustralya
#Bali
6 yıl önce