|

Putin bu fotoğrafla ortaya çıktı

5 Mart'tan tarihinden beri gözlerden uzak olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in hasta olduğu konusunda spekülasyonlar yayılmıştı. Putin, bugün Moskova dışındaki Novo Ogorevo konuk evinde Rusya Yüksek Mahkemesi Başkanı Lebedev ile yaptığı görüşmeden paylaşılan fotoğraf ile ortaya çıktı.

Yeni Şafak
15:06 - 13/03/2015 Cuma
Güncelleme: 15:20 - 13/03/2015 Cuma
Reuters
Putin Novo Ogorevo konuk evinde
Putin Novo Ogorevo konuk evinde

Rusya Devlet Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde yayımlanan 13 Mart tarihli fotoğrafla birlikte, “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova dışındaki Novo Ogorevo konuk evinde Rusya Yüksek Mahkemesi Başkanı Vyaçeslav Lebedev’i kabul etti. Görüşmede Rusya adalet sisteminde yapılan değişiklikler ele alındı” bilgisi paylaşıldı.


Putin’in ortalıktan kaybolmasıyla ilgili dün yeni bir açıklama yapan Basın Danışmanı Dimitriy Peskov, “Kimsenin Putin’in sağlığı ile ilgili şüphesi olmasın. Başkan yoğun tempoda çalışıyor ve hatta görüştüğü kişilerin elini sıkarken kemiklerini çatırdatıyor” demişti.


Hemen hemen her programı medyaya açık olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 5 Mart’ta İtalya Başbakanı Matteo Renzi’yi Moskova’da kabulünden bu yana halkın karşısına çıkmaması ve Astana’da yapılacak Devlet Başkanları Zirvesi programını iptal etmesi dikkat çekmişti. Rus basını tarafından ortaya atılan iddialar ise Moskova tarafından "spekülasyon" olarak yorumlanmıştı. 

#Putin
#Moskova
#Novo Ogorevo konuk evi
9 yıl önce