|

Alkollü servis şoförü

Edirne’de yapılan trafik denetimlerinde 14 ilkokul öğrencisini taşıyan servisin sürücüsü alkollü çıktı. Sürücüye bin 453 lira para cezası yazılarak, ehliyetine 6 ay süreyle el koyuldu. Öğrencilerin derse geç kalmaması için direksiyona bir polis memuru geçti.

Haber Merkezi
04:00 - 20/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 00:45 - 20/10/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Yapılan kontrolde sürücü
Y.O.’nun 0,77 promil
alkollü olduğu belirlendi.
Yapılan kontrolde sürücü Y.O.’nun 0,77 promil alkollü olduğu belirlendi.

Edirne’nin Keşan ilçesinde polisin yaptığı trafik uygulamasında, alkollü olarak öğrenci servisi kullandığı tespit edilen sürücüye cezai işlem uygulanırken, öğrencileri okula polis bıraktı.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Rasim Ergene Caddesi’nde yaptığı denetimde yaşları 6 ile 8 arasında değişen 14 öğrenciyi taşıtan Y.O. yönetimindeki servisi durdurdu.


ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Polisin yaptığı kontrollerde, sürücü Y.O’nun 0,77 promil alkollü olduğu tespit edildi. Y.O’nun ehliyetine 6 süreyle el koyulurken, sürücüye “alkolü araç kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye atmak, Karayolları Trafik Yönetmeliği ve Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği’ne uymamak, emniyet kemeri bulundurmamak ve kullanmamak” suçlarından bin

453 lira para cezası

kesildi. Yetki belgeleri bulunan bir polis, öğrencileri aynı servis aracıyla okullarına bıraktı. Minibüs trafikten men edildi.

#Edirne
#Alkollü sürücü
5 yıl önce