|

Elleri bağlı sürüklenmişler

Gaziantep'te besi çiftliğine düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 3 kişinin otopsi raporu çıktı. Raporda kardeşlerin, vücutlarına darp izlerine rastlandığı ve elleri bağlandıktan sonra sürüklenerek götürüldükleri ahırda öldürüldükleri saptandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 00:20 - 3/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Geçen pazar günü gerçekleşen olayda silahlı saldırıya uğrayan 3 kardeş, Mervan (16) ve Süleyman Aslan (17) kardeşler ile Ali Çalık'ın (16) katil zanlılarının bulunması için İl Jandarma Komutanlığı'nca kurulan özel ekip, çalışmalarını sürdürüyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin özel ekibe sunduğu raporda, 3 kişinin hayvanların barındığı yerde elleri bağlanarak öldürüldüğü, cesetlerin yaklaşık 10 metre sürüldükten sonra çiftliğin içinde bulunan boş bir odaya konulduğu belirtildi.



Jandarmanın olay yerinde saatler süren ilk incelemesinde ise 3 kardeşin haricinde birkaç kişiye ait farklı ayak izlerine rastlandı. Bu izler incelemeye alınırken, jandarma aynı zamanda olay yerinde bulunan sigara izmaritlerinden de zanlılara ulaşmayı hedefliyor. Jandarma bazı ipuçlarına ulaşırken cinayetin neden işlendiği konusunda henüz bir netlik olmadığı belirtildi.

#Gaziantep
#Silahlı saldırı
#Otopsi Raporu
7 yıl önce