|

Şehit Binbaşı'nın adı okula verildi

Muş'un Malazgirt ilçesinde PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu şehit olan İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı ilçenin en büyük okullarından olan El Cezeri Fen Lisesi'ne verildi.

Yeni Şafak
11:18 - 15/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 11:26 - 15/08/2015 Cumartesi
IHA

27 Temmuz 2015 tarihinde İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, eşi ile birlikte mesai bitiminde evlerine gittikleri sırada PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu şehit olmuştu. Muş Valiliği'nin talimatları doğrultusunda Malazgirt Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçenin en büyük okullarından olan El Cezeri Fen Lisesi'nin adını Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesi olarak değiştirdi.



Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı yaptığı açıklamada, “Muş Valimiz Vedat Büyükersoy geçtiğimiz günlerde görevi başında şehit düşen İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız'ın isminin bir okula verilmesini istediler. Valimizin talimatı doğrultusunda hayatı mücadeleyle geçen ve yaşamı başarılarla dolu örnek bir kişi olan merhum Binbaşı Arslan Kulaksız isminin ilçemizde yaşatılması amacıyla El Cezeri Fen Lisesi'nin adı 'Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesi' olarak değiştirilmiştir" dedi.







#Şehit
#Binbaşı Arslan Kulaksız
#İlçe Jandarma Garnizon Komutanı
#Muş
#Malazgirt
9 yıl önce