Tarihi geçmiş salam yiyen 4 öğrenci hastaneye kaldırıldı
14:21, 05/05/2026, Salı
IHA

Öğrencilerin tedavisinin sürdüğü, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Mersin’in Tarsus ilçesinde 4 öğrenci, dışarıdan aldıkları salamı yedikten sonra rahatsızlandı. Zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrencilerin yediği salamın son kullanma tarihinin geçtiği bildirildi.
Olay, ilçeye bağlı Gaziler Mahallesi Kalburcu Caddesi üzerindeki Ahmet Zeki Şanlı İmam Hatip Ortaokulu’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 8. sınıftan yaşları 13 ile 15 arasında değişen 4 kız öğrenci okul dışında Bağlar Mahallesi’ndeki bir marketten salam aldı. Salamı yiyen öğrenciler okulda rahatsızlandı. İdareciler ve öğretmenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri 4 öğrenciyi hastaneye kaldırdı. Polisin yaptığı incelemede bulunan salam paketinin üzerindeki son kullanma alanında 14 Nisan 2026 yazdığı ortaya çıktı.
Öğrencilerin tedavisinin sürdüğü, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Gündem
Zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurmuşlardı: 2 kardeşten acı haber geldi, anne ve babaları yoğun bakımda
“Birkaç heyecanlı genç” dedikleri…
İsrail klasiği: Sınırsız, sorumsuz küstahlık
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.