|

Teröristlerin son yalanı: Bakın o fotoğraf nerede çekildi

Afrin harekatı devam ederken ağır darbe alan terör örgütünün moralini yüksek tutmaya çalışan terör yandaşlarının kara propaganda çalışmaları da devam ediyor. Terör yandaşları bu kez de Mart 2017'de öldürülen 14 PKK'lı teröristin görüntülerini, asker cenazelerinin görüntüsü diye yaymaya çalıştılar. Ancak gerçek ise Tunceli'de öldürülen teröristlerin sarı torbalara yerleştirildiği fotoğraflardı.

Yeni Şafak
10:40 - 11/02/2018 Pazar
Güncelleme: 10:49 - 11/02/2018 Pazar
Diğer
Tunceli'de öldürülen teröristleri "Afrin'de şehit olan askerler" diye kara propaganda yapmaya kalktılar.
Tunceli'de öldürülen teröristleri "Afrin'de şehit olan askerler" diye kara propaganda yapmaya kalktılar.

Afrin'de dün kırıma uğrayan helikopterde 2 askerimiz şehit olmuştu. Terör örgütü yandaşları ise sosyal medyada bir video paylaşıp helikopterde aslında 14 askerin şehit olduğu yalanını yaymaya çalıştı. Ancak yaydıkları videoda, aslında JÖH timi tarafından Tunceli'de öldürülen 14 PKK'lı teröristin görüntüleri vardı.

KENDİ ÖRGÜT ELEMANLARININ LEŞLERİNİ KARA PROPAGANDA İÇİN KULLANDILAR

Mart 2017'de Tunceli’de, insansız hava aracı ile tespit edilen bir grup PKK’lı teröristin etkisiz hale getirilmesi için sabaha karşı harekat düzenlenmişti. Çatışmalar devam ederken aralarında örgütün üst düzey sorumlularının da bulunduğu 14 PKK’lı teröristin öldürüldüğü açıklanmıştı. Teröristlerin cesetleri helikopterle alınarak kimlik tespiti için Adli Tıp'a götürülmüştü.

#TSK
#Afrin
#PKK
#PYD
#terör
6 yıl önce