|

Ümit Özdağ'dan yeni provokasyon: Milli Eğitim Bakanına iftira attı, gerçek ortaya çıktı

Ankara Atatürk Lisesi'nde düzenlenen kaynaştırma etkinliğine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in de katıldığını belirterek tepki gösterdi. Alınan bilgiye göre “Çocuk Elçileri Projesi” nin provası saat 09.00'da bahse konu okulda başlandı. Sayın Bakanımızın Sıhhiye Atatürk Lisesi ziyareti ise saat 11.30'da olup sosyal medya paylaşımında geçen proje provası ile ziyaretin bağlantısı olmadığı belirtildi.

19:26 - 16/12/2022 Cuma
Güncelleme: 21:02 - 16/12/2022 Cuma
Yeni Şafak
Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ sosyal medya hesabından  açıklama yaptı.
Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ,
"Ankara'nın en iyi liselerinden olan Atatürk Lisesi'ne Milli Eğitim Bakanı gitmiş ve kaynaştırma adı altında Arap kıyafetleri ile Arapça etkinlik yaptırmış. Kaynaşmayacağız. O kadar kaynaşmak istiyorsanız siz Suriye’ye gidin.
" dedi.

Yapılan bu paylaşımın ardından açıklama yapıldı.

"Çankaya Kaymakamlığımızca yürütülen Çankaya ilçemizde ailevi, diplomatik yahut daha farklı sebeplerle bulunan yabancı uyruklu öğrencilere Türk kültürünün tanıtılması ve sevdirilmesi, Türk uyruklu öğrencilerimiz ile dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmek, kültürel etkileşime katkı sağlamak amacıyla 19 Aralık 2022 tarihinde MEB Şura Salonunda saat 13.30’da yapılacak olan “Çocuk Elçileri Projesi” nin provası saat 09;00 bahse konu okulda başlanmıştır. Sayın Bakanımızın Sıhhiye Atatürk Lisesi ziyareti ise saat 11;30 olup sosyal medya paylaşımında geçen proje provası ile ziyaretin bağlantısı yoktur."

#Ümit Özdağ
#Provokasyon
#Milli Eğitim Bakanı
1 yıl önce