|

Vatan haini CHP’li

Kılıçdaroğlu, hükümeti Batılı büyükelçilere şikayet ederken, CHP Parti Meclisi Üyesi Kadir Gökmen Öğüt de NATO’yu Türkiye’ye müdahale etmediği için eleştirdi. Utanç verici açıklamalarda bulunan Öğüt, “NATO, uluslararası emperyalizmin askeri gücü, biz de oranın üyesiyiz. Problem yok ama bu NATO’nun, Avrupa’nın, ‘Türkiye’de demokrasi olsun’ diye bir derdi olduğuna inanmıyorum. Olsa, 10 yıldır bazı müdahaleler yapardı” dedi.

Haber Merkezi
00:00 - 17/11/2021 Çarşamba
Güncelleme: 23:59 - 16/11/2021 Salı
Yeni Şafak
Kadir Gökmen Öğüt
Kadir Gökmen Öğüt

Vesayet arzusu içinde olan CHP’den skandal açıklamalar. CHP Parti Meclisi Üyesi Kadir Gökmen Öğüt, Halk TV’de Ayşenur Arslan’ın sunduğu programda şok sözler sarfetti.


Öğüt, “NATO, uluslararası emperyalizmin askeri gücü, biz de oranın üyesiyiz. Problem yok ama bu NATO’nun, Avrupa’nın, ‘Türkiye’de demokrasi olsun’ diye bir derdi olduğuna inanmıyorum. Olsa, 10 yıldır bazı müdahaleler yapardı” diye konuştu. Öğüt, müdahale arzusunun ardından “Eskiden yapardı canım. Eskiden dünyada karizmatik sol liderlerin olduğu Fransa’da komünistlerin, İtalya’da komünistlerin belediyelere hakim olduğu bir dönem vardı. Ciddi müdahaleler yapıyorlardı” ifadelerini kullandı.

#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Kadir Gökmen Öğüt
#NATO
#Halk TV
#Ayşenur Arslan
2 yıl önce