|

Yollar göl oldu

Edirne’nin Keşan ilçesinde akşam saatlerinde bağlayan sağanak yağış nedeniyle yollar göle dönerken, kanalizasyonlar yağışa dayanamayarak taştı. Araçlar ittirilerek sudan çıkarıldı

Yeni Şafak
07:07 - 2/02/2015 Pazartesi
Güncelleme: 05:10 - 2/02/2015 Pazartesi
IHA

Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan kötü hava koşulları, Edirne’nin Keşan ilçesinde de hayatı olumsuz etkiliyor. Gündüz etkili olan şiddetli lodos, akşam saatlerinde yerini yağışa bıraktı. Gök gürültülü ve şiddetli bir şekilde yağmur nedeniyle, şehir merkezindeki yollar göle döndü. Araçların zorlukla ilerlediği yollarda, bazı rögarlar taştı.


SUDA KALAN ARAÇ İTTİRİLEREK ÇIKARILDI

Yağmur nedeniyle Keşan girişinde Orman Fidanlığı karşısındaki köprüde de su birikintisi meydana geldi. Yaklaşık 1 metreye kadar çıkan su birikintisine giren bir araç mahsur kaldı. Yarıya kadar suya gömülen araç sürücüsü ise kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak kendini kenara attı. Keşan Belediyesi’ne ait itfaiye ekiplerinin de yardımıyla iterek çıkarılan araç, kenara çekildi. Keşan Belediyesi ekipleri suyla dolan köprü altını trafiğe kapatırken çok sayıda araçta şehre giriş için diğer kavşakları kullanmak zorunda kaldı. Yağmur nedeniyle Keşan’ın çukur bölgelerinde de su birikintilerinin meydana geldiği, bazı bölgelerden araç geçişinin zorlukla olduğu öğrenildi.
#lodos
#Marmara
#keşan
#sel
#taşkın
#edirne
9 yıl önce