|

Zayıflama ilacı öldürdü

Adana’da internetten sipariş vererek aldığı zayıflama ilacını 2 saat arayla kullanan 29 yaşındaki Mustafa Yiğit canından oldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/08/2017 Pazar
Güncelleme: 07:52 - 27/09/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Zayıflamak  isteyen Mustafa Yiğit'in  95 kilogram  ağırlığında  olduğu  öğrenildi.
Zayıflamak isteyen Mustafa Yiğit'in 95 kilogram ağırlığında olduğu öğrenildi.

Adana’da zayıflama ilacı kullanan genç hayatını kaybetti. Çukurova Üniversitesi’nde bilgi işlem personeli olarak görev yapan 29 yaşındaki Mustafa Yiğit, 3 gün önce kalp rahatsızlığı nedeniyle üniversiteye bağlı Balcalı Hastanesi’ne başvurdu. Burada tedavi altına alınan Yiğit, doktorların tüm müdahalelerine rağmen aynı gün hayatını kaybetti. Yiğit’in ölümünün şüpheli bulunması üzerine cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Acılı aile, Yiğit’in dolabında ölümünden iki gün önce internetten sipariş vererek aldığı zayıflama ilacı ve faturasını buldu. İş arkadaşları da aileye Yiğit’in ilacı sabah iki saat arayla iki kez kullandığını, son kullanımından üç saat sonra da rahatsızlandığını belirtti.

GÖBEK YAĞLARINI ERİTİYOR

Mustafa Yiğit’in kuzeni estetiysen Nuran Şahin, “Ben, zayıflamak için ağızdan alınan ilaçları kullanmamaları yönünde herkesi uyarıyorum. Anca en yakınım zayıflama ilacı yüzünden hayatını kaybetti. Bu bildiğin tarım ilacı. Göbek yağlarını eritiyor ancak insanı öldürüyor” dedi. Yiğit’in cenazesi, yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından morgdan alınarak Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kesin ölüm nedeni yapılacak detaylı araştırmadan sonra belli olacak.


#Zayıflama ilacı
#Adana
7 yıl önce