|

Başını açan FETÖ’cü Özlem Yeprem’den komik savunma: Başım dik alnım açık

"Yurt dışına kaçan FETÖ'cüler başörtüyü attı" başlıklı habere, Reha Yeprem’in karısı Özlem Özlem Yeprem'den komik bir cevap geldi. Terör örgütlerinin propagandasını yapan Yeprem, "Başım dik alnım açık" dedi. Bir sosyal medya kullanıcısı Özlem Yeprem'e, "Hem katil hem münafık hem haysiyet yoksunusunuz" diyerek tepki gösterdi.

Yeni Şafak
10:10 - 21/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:25 - 21/12/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Reha Yeprem'in eşi Özlem Yeprem, konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.
Reha Yeprem'in eşi Özlem Yeprem, konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Hakan Şükür'ün eşi Beyda Şükür, Reha Yeprem'in eşi Özlem Yeprem, İhsan Yılmaz'ın eşi Arzu Yılmaz... Bu üç kadının ortak özellikleri, eşlerinin çok etkin FETÖ'cü olmaları ve yurt dışına kaçar kaçmaz başörtülerini çıkarmaları. Sosyal medya hesaplarını adeta "terör örgütlerinin sesi" olarak kullanan Özlem Yeprem ve Arzu Yılmaz FETÖ'cüleri "hizmet gönüllüleri" olarak tanımlıyor.

FETÖ'cüler arasında yer alan Reha Yeprem'in eşi Özlem Yeprem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla komik bir cevap verdi. Başını 3 sene önce açtığını söyleyen Özlem Yeprem, "Dünyanı bir ucunda da olsam doğrusu söylerim. Başım dik, alnım açık" dedi. Twitter adresinden eli kanlı terör örgütü FETÖ'nün propagandasını yapan, 250 kişinin şehit olduğu darbeye "edebiyat" diyen Özlem Yeprem'in verdiği cevaba sosyal medya kullanıcıları da tepki gösterdi. Bir takipçisi Yeprem'e şu cevabı verdi:

#FETÖ
#Özlem Yeprem
#Reha Yeprem
#Hakan Şükür
#Beyda Şükür
#İhsan Yılmaz
6 yıl önce