|

Sagopa Kajmer'in şarkısı telif nedeniyle kaldırıldı

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer, Avlu dizisi için yaptığı Affetmem şarkısı için telif hakkını nedeniyle youtube kanalından kaldırıldı. Kajmer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Limon Yapım telif hakkını ödemesine rağmen, "Affetmem" şarkısına yasak getirdiler." ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
18:03 - 13/06/2018 الأربعاء
Güncelleme: 18:15 - 13/06/2018 الأربعاء
Yeni Şafak
Sagopa Kajmer
Sagopa Kajmer

Rap müzik dünyasında Sagopa Kajmer olarak anılan Yunus Özyavuz adlı sanatçı, "Avlu" dizi için yaptığı şarkıcı Bergen'in Affetmem şarkısı için telif cezası aldı.

Kajmer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Limon Yapım telif hakkını ödemesine rağmen, "Affetmem" şarkısına yasak getirdiler." ifadelerini kullandı.

Sagopa Kajmer'in sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama şu şekilde:

Limon Yapım telif hakkını ödemesine rağmen, "Affetmem" şarkısına yasak getirdiler. Ben de kendi kararımla bu şarkıyı arşivimden de diskografimden de siliyorum. Şarkının telifi için 2 aydır uğraşıyorduk. İnanın herşey bir anda buna döndü.Neyse biz Bergen’i anmış olduk. Kusura bakmayın, bu şekil işlerle kendimi yıpratmak da istemiyorum. Siz dinlemeye devam edin. Sago durmayacak, kısa zaman sonra yine gelecek.

Dizi için Bergen ve Sagopa Kajmer "Affetmem" şarkısının düeti bir günde 900 bine yaklaşan dinlenme sayısına ulaşmıştı. Bergen’in söylediği kısımların sözlerini ise kısa bir süre önce kaybeden söz yazarı Ali Tekintüre yazmıştı.

#Sagopa Kajmer
#Bergne
#Affetmem
٪d سنوات قبل