|

Beşiktaş'tan Mario Gomez, Caner Erkin ve Gökhan Gönül açıklaması

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, son günlerde kamuoyunda Mario Gomez ile ilgili çıkan haberlere açıklık getirdi. Albayrak, Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile ilgili iddialar hakkında da açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
13:46 - 21/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:59 - 21/04/2016 Perşembe
Diğer
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, siyah beyazlıların gündemine dair açıklamalarda bulundu.



Albayrak, Mario Gomez'in önümüzdeki sezonlar için bonservisini satın almak istediklerini söyledi. Albayrak, “Şu anda Mario Gomez'le biz konuştuğumuzda nisan ayı gibi tekrar konuşuruz demiştik fakat kendisi bize geldi ve 'sezon sonuna doğru konuşalım' diye bildirdi. Gomez , ailesiyle ve kendisi burada çok mutlu. Bir de o zaman sezon sonu 'ben Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum' demişti. Bunu sezon başında konuşmuştuk zaten şu anda takımımız da o yönde şampiyonluğa gidiyor.” diyerek, şöyle konuştu:



  • “Kendisi müthiş bir performans gösterdi. Bunu her şekilde kendisi de vurguluyor. Beşiktaş'ın ve
    Şenol Güneş
    'in kendisine çok katkı sağladığını tekrar milli takıma döndüğünü Avrupa şampiyonasında da Alman Milli Takımı'nda da oynayacak. Löw de davet etti. Bugün Gomez müthiş formda gol krallığının en büyük adayı. Türkiye'de
    Beşiktaş
    'ta olmaktan çok mutlu. Kendisiyle ilgili herhalde negatif anlamda bir şey olacağını düşünmüyorum, başka yere gitme anlamında. O yüzden bizde kalacak. Kiralık olmayacak satın alma opsiyonunu görüşeceğiz.



“Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı ile anlaşmaya vardık”


Bu sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan kaleci Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı ile anlaştıklarını da belirten Albayrak, iki oyuncu ile de anlaştıklarını ve hiç bir problem olmadığını da ifade ederek, şöyle devam etti:


  • “Tolga kaptanımızla ve İsmail'le anlaştık. İsmail bizim evladımız. Çapraz bağları koptu o zaman yeniledik her zaman arkasında durduk. Bizim evladımız. Tolga da kaptanımız. Biz ikisiyle de anlaştık. Hiçbir problemimiz yok. Anlaştık ikisiyle de.”



“Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile anlaşmadık”


Son günlerde ismi Beşiktaş ile sıkça anılan Fenerbahçe'nin sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncularından

Gökhan Gönül

ve

Caner Erkin

hakkında da konuşan Metin Albayrak, “Şu anda bizim için birinci öncelik şampiyon olmak. Sezon sonuna odaklanmış durumdayız” diyerek, şunları söyledi:



  • “Transferle ilgili çalışmalarımız var ama o saymış olduğunuz oyuncularla ilgili herhangi bir görüşmemiz olmadı. Şu anda gayet normal neden çünkü o arkadaşlar bildiğim kadar sözleşmelerini yenilemediler, anlaşmadılar yani sezon sonu boşa çıkıyorlar ondan dolayı da haliyle bu tür söylemler olabilir. Bizde de şu anda sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve hali hazırda anlaşılmamış üç oyuncumuz var. Artı Gomez'in de mayıs ayında vereceği karar var. Bizim için de bugün gazetelere baktım, 'Gomez bir yere gidiyor, o oraya gidiyor' gibi haberler var. Bunlar gayet normal şeyler ama özellikle Gökhan Gönül ismi sıkça yazılıyor şu anda öyle bir şey söz konusu değil, anlaştığımız anlamında çıkan haberler için böyle söylüyorum.”



Pereira'dan Caner Erkin tepkisi Burak Yılmaz'ın İngilizcesi olay oldu



#Metin Albayrak
#Beşiktaş
#Mario Gomez
#Caner Erkin
#Gökhan Gönül
8 yıl önce