|

Burak Yılmaz formasına kavuşuyor

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan uzak kalan Burak Yılmaz formasına kavuşuyor. Sezonun ilk yarısında rakip fileleri 14 kez havalandırarak gol krallığını sürdüren forvet bugünkü Atiker Konyaspor karşılaşmasında bordo-mavililerin en büyük kozu olacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/01/2018 Pazar
Güncelleme: 04:10 - 21/01/2018 Pazar
Yeni Şafak
Burak Yılmaz bordo-mavililerin en büyük kozu olacak.
Burak Yılmaz bordo-mavililerin en büyük kozu olacak.

Süper Lig'de sezonun ilk yarısına istediği gibi başlayamayan, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın takımın başına gelmesiyle birlikte çıkışan geçen ve son 8 maçında 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak zirve yarışındaki iddiasını ikinci yarıya taşıyan Trabzonspor, bugün Atiker Konyaspor ile yapacağı maçı kazanarak ligin ikinci bölümüne de galibiyetle girmekten başka bir şey düşünmüyor. Sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen bordo-mavililerde takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'dan gelen haber ise bu anlamda yüzleri güldürdü. Takımın devre arası Antalya kampının başında sakatlık geçiren ve bu nedenle hafta içi oynanan kupa mücadelesinde forma giyemeyen golcü oyuncu, bugünkü karşılaşma ile tekrar sahalara dönüyor. Yıldız oyuncunun son yapılan testlerinin ardından kendisinin de oynamaya hazır olduğunu belirtmesi ile bugünkü maçın kadrosuna dahil edildiği öğrenildi.

TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET

Bordo-mavili forma ile ligin ilk yarısında kaydettiği 14 gol ile krallık yarışında zirvede bulunan Burak Yılmaz'ın son antrenmanlarda gösterdiğin form durumu da teknik direktör Rıza Çalımbay'ı oldukca memnun etti. Her maçın kendileri açısından çok değerli olduğunu belirten ve Konya'ya galibiyet için gittiklerini ifade eden Burak, “Kazanmaktan başka bir beklentimiz yok. Ligin ikinci yarısında takım omarak büyük beklentiler içerisindeyiz. Oynadığımız maçlarımızı kazanıp taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz” ifadelerini kullandı.

#Trabzosnpor
#Burak Yılmaz
6 yıl önce