|

Cristiano Ronaldo yılın imzasını attı

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Juventus'a resmi imzayı attı. Dünya Kupası sonrasında gerçekleştirilen imza töreninde 33 yaşındaki futbolcu önemli mesajlar verdi.

Yeni Şafak
20:02 - 16/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 21:18 - 16/07/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo.

Real Madrid'den 105 milyon euro karşılığında Juventus'a transfer olan 33 yaşındaki Cristiano Ronaldo, imza töreninde ses getiren açıklamalarda bulundu. Kariyeriyle ilgili konuşan Portekizli yıldız, Sporting Lizbon'a geri dönmesi ve Juventus'taki hedefleriyle ilgili sorulara cevap verdi.

İşte Cristiano Ronaldo'nun basın toplantısından öne çıkanlar;

Juventus'un büyüklüğü, bu transferde kolay karar vermemi sağladı. Real Madrid'de muhteşem bir hikaye yazdım ama artık bitti. Yeni bir meydan okuma için buradayım. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Çok motive olmuş durumdayım. En üst seviye oyuncu olduğumu göstermek istiyorum. Juventus tarihinde iz bırakmak istiyorum. Ballon d'Or ödülünü kazanmanın hesabını yapmıyorum. Her zaman her şeyi kazanmak ve en iyi olmak istiyorum. Eğer her şey iyi giderse kazanabilirim.

  • "Sporting her zaman kalbimde olacak. Ancak bu soruya şu an yanıt veremem. Artık Juventus'un oyuncusuyum ve burada başarılı olmak istiyorum. Sadece oyuncu olarak değil, insan olarak da bir örnek olmak istiyorum. Juventus'a gelerek kariyerimde ileri bir adım attım. 7 yıldır şampiyon oluyorlar. Ben bu takımı daha da ileriye taşımak istiyorum."



#Cristiano Ronaldo
#Juventus
#Real Madrid
6 yıl önce
default-profile-img