|

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'i maça davet edecek

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası sonrası ilk maçını Rusya ile Antalya'da yapacağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'i bu maça davet edeceği belirtildi.

Yeni Şafak
09:52 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:32 - 28/07/2016 Perşembe
Diğer
Rusya ile geçtiğimiz aydan itibaren normalleşen ilişkilerin bir anlamda göstergesi olarak iki ülkenin lideri 9 Ağustos'ta bir araya gelecek.
Rusya ile geçtiğimiz aydan itibaren normalleşen ilişkilerin bir anlamda göstergesi olarak iki ülkenin lideri 9 Ağustos'ta bir araya gelecek.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası Grup Elemeleri hazırlıklarına anlamlı bir maçla başlayacak.



Ay-yıldızlılar, 5 Eylül tarihinde Hırvatistan ile oynayacağımız maç öncesinde ilk özel karşılaşmasını Rusya ile yapacak. Rusya'ya ait bir uçağın düşürülmesi ile başlayan ve kopma noktasına gelen ilişkilerin iyileşmesi için çabalar hızlanırken, millilerin ilk hazırlık maçı bu ülkeyle yapılacak olmasının, ülke turizmine de katkı sağlayacağı vurgulandı.



Erdoğan'ın Putin'i maça davet etmesi bekleniyor

Antalya'da 31 Ağustos'ta yapılacak özel karşılaşma öncesinde ay-yıldızlılar, bu kentte üç günlük kampa girecek. Milliler, bu maçın rövanşını da 2018'de Rusya'da yapacak.



Skorer'de yer alan habere göre, 9 Ağustos tarihinde Rusya'ya gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Devlet Başkanı Putin'i bu maça davet etmesi bekleniyor.







Yoğun maç trafiği

Öte yandan Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde mücadele edecek olan A Milli Takımın grubuna Kosova'nın da katılması, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yapmayı planladığı hazırlık maçlarını tehlikeye soktu. Ay-yıldızlılar, grupta Hırvatistan, Ukrayna, İzlanda, Finlandiya ve Kosova ile mücadele edecek. Takım sayısının altıya yükselmesi nedeniyle, elemeler süresince ekibimizin, yoğun maç trafiği nedeniyle fazla özel maç oynamayacağı belirtildi.









#Recep Tayyip Erdogan
#Vladimir Putin
#Türkiye A Milli Futbol Takımı
8 yıl önce
default-profile-img