|

Emre Çolak'ın tepkisi sosyal medyada olay oldu

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 3-1 yendiği karşılaşmada Emre Çolak'ın Yasin Öztekin'in attığı golde gösterdiği tepki sosyal medyada gündem oldu. Genç oyuncunun bu hareketi neden yaptığı bilinmezken Emre Çolak ile Podolski arasında bir küslük olduğu iddiasında bulunuldu.

Yeni Şafak
12:18 - 21/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:54 - 21/04/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Emre Çolak'ın Yasin Öztekin'e tepkisi olay oldu...
Emre Çolak'ın Yasin Öztekin'e tepkisi olay oldu...

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u Türkiye Kupası Yarı Finali'nde 3-1 yenmesi sarı kırmızılı taraftarları sevindirdi. Ancak karşılaşma kadar konuşulan bir konu var ki taraftarları birbirine düşürdü.



Galatasaray'ın Çaykur Rizespor karşısında attığı 2.gol tartışmalara sebep oldu. Podolski'nin pasında Yasin Öztekin sarı kırmızılıların ikinci golünü attı. Bu golden sonra Yasin Öztekin ve Podolski atılan golün sevincini paylaştı. Sonrasında Emre Çolak ve Sabri de sevince dahil oldu.



Ancak olay bu andan sonra karmaşık bir hal aldı. Çünkü Emre Çolak bu anların ardından Yasin Öztekin'i tebrik ederken başarılı futbolcuya tepki gösterdi. Genç futbolcunun bu tepkiyi neden gösterdiği anlaşılmazken sosyal medyada Emre Çolak'ın Yasin'e Podolski'yle niye seviniyorsun dediği iddia edildi. Ancak görüntülerde Emre Çolak'ın da Alman yıldızla sevindiği açık bir şekilde görüldü.



İşte o anlar;






Fenerbahçe'den Galatasaray'a Avrupa kıyağı Burak Yılmaz'ın İngilizcesi olay oldu










#Galatasaray
#Emre Çolak
#Yasin Öztekin
#Podolski
8 yıl önce