|

Galatasaray'ın gözdesi Türkçe öğreniyor

Galatasaray'ın golcü transferinde gündeminde olan Brezilyalı futbolcu Alan Carvalho, takım arkadaşı Anderson Talisca'dan Türkçe öğrenmeye başladı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüde Alan'ın Türkçe kelimeler söylemesi, “Transfer öncesi ders alıyor” şeklinde yorumlandı.

Haber Merkezi
09:01 - 15/01/2019 الثلاثاء
Güncelleme: 09:17 - 15/01/2019 الثلاثاء
Yeni Şafak
29 yaşındaki Alan Carvalho, Çin kariyerinde 58 gol atarken 27 de asist yaptı.
29 yaşındaki Alan Carvalho, Çin kariyerinde 58 gol atarken 27 de asist yaptı.

Galatasaray’ın forvet bölgesine katmaya çalıştığı Alan Carvalho’nun Guangzhou Evergrande ile sözleşme krizi yaşadığı öğrenildi.

Brezilyalı futbolcunun sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon bulunduğu ve opsiyonun Çin kulübü tarafından kullanıldığı iddia edildi. 29 yaşındaki futbolcu böyle bir opsiyonu kullanmadığını iddia etse de Çin kulübü 11,1 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı oyuncuyu bedelsiz göndermek istemiyor.

Sarı-kırmızılı kulübün görevlendirdiği avukatlar Alan’ın sözleşmesini inceliyor. Bir ceza almak istemeyen Galatasaray, incelemeden olumlu sonuç çıkar ise sözleşme imzalayacak.

Türkçe ders alıyor

Guangzhou Evergrande’nin Dubai kampına katılan Alan, takım arkadaşı eski Beşiktaşlı Talisca’nın paylaştığı görüntülerde Türkçe konuştu. Talisca’nın “Merhaba” demesine Alan “İyi, teşekkürler” cevabını vermesi “Transfer öncesi ders alıyor” yorumunda bulunuldu.




#Anderson Talisca
#Galatasaray
#Alan Carvalho
٪d سنوات قبل