|

Güldür '100'ümüzü Fenerbahçe

Sarı-lacivertliler, Kadıköy'deki 100. Avrupa maçına Rus ekibi Lokomotiv Moskova karşısında çıkacak. Temsilcimiz, bugün kazanarak Rusya'daki rövanş öncesi avantaj sağlama hedefinde.

Yeni Şafak ve
09:05 - 16/02/2016 Salı
Güncelleme: 07:30 - 16/02/2016 Salı
Yeni Şafak

F.Bahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bugün saat 19.00'da Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını ağırlıyor. A Grubu'nda Ajax ve Celtic takımlarını geride bırakarak Molde'nin arkasında 2. olup adını üst tura yazdıran sarı-lacivertliler, son 32 turu ilk maçında Beşiktaş'ın grubundan lider çıkan Lokomotiv Moskova karşısında 25 Şubat'taki rövanş öncesinde galibiyet arayacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadele TRT 1'den canlı yayınlanacak.



Sarı-lacivertliler, Lokomotiv Moskova maçıyla birlikte Avrupa kupaları tarihinde 100. iç saha sınavını verecek. 1959'dan bu yana Kadıköy'de 99 maça çıkan Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda 47 galibiyet, 21 beraberlik ve 31 yenilgi aldı.





Markovic, Ba ve Diego yok

Sakat Markovic, Abdoulaye Ba ve Meireles bugün sahada olmayacak. Celtic maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Diego da takımını yalnız bırakacak. Diego, rövanşta da yok.



Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe:

Fabiano, Gökhan Gönül, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Nani, Ozan, Alper, Van Persie


Lokomotiv Moskova:

Guilherme, Mikhalik, Denisov, Yanbaev, Kasaev, Kolomeytsev, Miranchuk, N'Dinga Samedov, Marquez



Siyasi slogan uyarısı

F.Bahçe Kulübü, her Avrupa kupası maçından önce yaptığı gibi dün de Lokomotiv Moskova maçı öncesi taraftarlarına taşkınlık uyarısında bulundu. Sarı-lacivertli kulübün, taraftar olayları nedeniyle UEFA tarafından takip edildiği bir kez daha hatırlatılırken “Yüksek riskli maç" kategorisindeki karşılaşmada sahaya yabancı madde atılması, her türlü taşkınlık gibi uyarılarının yanında 'siyahi slogan' konusuna da dikkat çekildi. Rakibin Rus ekibi olması nedeniyle özellikle 'her türlü siyasi slogan atılmaması ve tezahürat yapılmaması' konusunda taraftarlarını uyaran F.Bahçe Kulübü, aksi takdirde Avrupa'dan men edilme tehlikesinin devam ettiğine vurgu yaptı.















#fenerbahçe
#lokomotiv moskova
#muhtemel 11
#uefa
#avrupa ligi
8 yıl önce