|

İlkay Gündoğan'ın aracına çirkin saldırı

Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesini hazmedemeyen Almanlar, yıldız oyuncunun aracına saldırdı.

Yeni Şafak ve
10:53 - 16/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:44 - 16/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Almanların İlkay Gündoğan'a nankör tavrı devam ediyor.
Almanların İlkay Gündoğan'a nankör tavrı devam ediyor.

Alman Milli Takım oyuncusu İlkay Gündoğan, Dünya Kupası öncesi Suudi Arabistan ile oynanan özel maçta Alman taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı. Bu maç öncesi ise yıldız futbolcunun aracına hasar verildiği ortaya çıktı.

Alman basınından Bild'in okurlarına aktardığı haberde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin İlkay'ın aracının camlarını kırdığı belirtildi. Park halinde bulunan araçta hırsızlığa dair herhangi bir ize rastlanmadığı ifade edilirken, söz konusu saldırının başarılı oyuncunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte fotoğraf çektirmesiyle alakalı olup olmadığının belirsizliğini koruduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın Köln Savcılığı tarafından yürütüldüğü aktarıldı.


  • Milli Takım tercihini Almanya'dan yana kullanan İlkay Gündoğan ile Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Londra'da buluşması Almanları rahatsız etmiş ve iki yıldız futbolcu o günden sonra anlamsız bir şekilde eleştirilmişti.


#İlkay Gündoğan
6 yıl önce