|

Leicester City'nin stoper ikilisi: Çağlar Söyüncü - Ozan Kabak

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City, gözünü Ozan Kabak'a çevirmiş durumda. Çağlar Söyüncü'nün de formasını giydiği Leicester, Schalke 04'de oynayan Ozan Kabak'ı transfer ederek; stoperde iki Türk oyuncuya görev vermek istiyor.

Haber Merkezi
11:40 - 23/08/2020 Pazar
Güncelleme: 11:56 - 23/08/2020 Pazar
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Ozan Kabak'ın güncel bonservis değeri 29 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Ozan Kabak'ın güncel bonservis değeri 29 milyon euro.

Milli yıldızlarımıza Avrupa'nın birçok ekibi talip olmaya devam ediyor. Liverpool'un da radarında olan Ozan Kabak için Leicester City'de devreye girdi. Premier Lig ekibinin, Schalke 04 forması giyen 20 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Daily Mail'in haberine göre Leicester City, Ozan Kabak için görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezon Çağlar Söyüncü'nün stoperdeki partneri Jonny Evans için Premier Lig ekiplerinden taliplilerin olduğu belirtilen haberde, 20 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon Çağlar Söyüncü ile yan yana oynama ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.


Schalke'nin Van Dijk'ı Ozan Kabak

Schalke 04'ün yeni Van Dijk'ı olarak lanse edilen Ozan Kabak'ın ayrılması da Alman kulübünün gündeminde yer alıyor. 40 milyon euronun üzerinde gelecek bir teklif sonucu milli oyuncu Almanya'dan ayrılabilir.

  • Geride bıraktığımız sezon Schalke 04 formasıyla 28 maça çıkan Ozan Kabak, 3 gol ve 1 asistle oynadı.


#Leicester City
#Ozan Kabak
#Çağlar Söyüncü
#transfer
#Schalke 04
4 yıl önce