|

Mayweather ringe çıkıyor

Tüm dünyanın merakla beklediği WBC ve WBA Yarı Orta Sıklet Dünya Şampiyonluk maçı cumartesiyi pazara bağlayan gecenin sabahında gerçekleşecek. Dev maçta şampiyonlar şampiyonu Floyd Mayweather ringe çıkacak.

Yeni Şafak
17:08 - 11/09/2015 Cuma
Güncelleme: 14:16 - 11/09/2015 Cuma
IHA

48-0'lık kusursuz profesyonel maç performansı ile parmak ısırtan Amerikalı yıldız 49. karşılaşmasında, Haitili eski dünya şampiyonu Andre Berto ile "Dünya Şampiyonluk" maçına çıkacak. WBC ve WBA Yarı Orta Sıklet Unvan maçına çıkacak olan ikili kariyerlerinde ilk kez karşılaşacak.



Tarihe tanıklık etme şansı

Floyd maçı kazanırsa ekran başındaki ve MGM Grand Garden Arena'da maçı takip edecek kişiler tarihe tanıklık etmiş olacak. Floyd Mayweather kazanırsa, Rocky Marciano'nun 49-0'lık rekoru egale edilmiş olacak. Floyd Mayweather-Andre Berto mücadelesinin bulunduğu organizasyonda toplam 3 dünya şampiyonluk müsabakası daha oynanacak. Karşılaşmanın 172 ülkeden canlı yayınlanacağı belirtildi.



Maçın ABD'de öde izle fiyatı 64 dolar olarak açıklandı. Floyd Mayweather-Pacman mücadelesinde 99 dolar'dan satılan maçı 4.4 milyon üye izlemişti ve 440 milyon dolar gelir elde edilmişti. Floyd o maçta kasasına 275 milyon dolar koymuştu.


Tarihi mücadelede 12 Eylül Cumartesi gecesi sabaha doğru TSİ ile 06.00'da başlayacak.



#Floyd Mayweather
#Yarı Orta Sıklet Dünya Şampiyonluk maçı
#Andre Berto
9 yıl önce