|

Mehmet Demirkol Lucescu'yu canlı yayında açıkladı

Ünlü yorumcu ve gazeteci Mehmet Demirkol, Ntv Spor'da katıldığı 'Spor Servisi' programında Galatasaray'la ilgili ses getirecek açıklamalar da bulundu. Demirkol, sarı kırmızılıların Rumen teknik adam Lucescu ile büyük ölçüde anlaştığını belirtti ve takımla ilgili önemli detaylar verdi.

Yeni Şafak
11:51 - 21/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:05 - 21/04/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray
Galatasaray

Galatasaray'ın yeni hocası merakla beklenirken ünlü yorumcu ve gazeteci Mehmet Demirkol, sarı kırmızılılarla ilgili aldığı bir istihbaratı canlı yayında açıkladı.



Yorumcu Mehmet Demirkol, yaptığı açıklamada "çok ciddi bir kaynaktan duydum, Galatasaray Lucescu ile yüzde 85 anlaştı" dedi.



İşte Mehmet Demirkol'un Lucescu ile ilgili açıklamaları;


  • Diyelim ki Galatasaray'ın yeni sezonda hocası Lucescu ve diyelim ki bu maçı izlemeye geldi. Panikler. Aldığım duyumlara göre Lucescu, Galatasaray ile %85 anlaştı. Ancak şöyle bir durum var. Lucescu, Galatasaray'a gelip iki sene sonra yerini oğluna bırakmayı planlıyorsa, burası krallık değil.

Demirkol'un Podolski ile ilgili sözleri de dikkat çekti;


  • Galatasaray'ın problemleri belli. Galatasaray'ın dağınık ve organizasyonu zayıf bir takım. Yasin, dün Podolski'nin koşularını değerlendirse Milli Takım'daki yerini garanti ederdi.
    Podolski anların oyuncusu. 3 dakikada maçı değiştirir. Zaten bu oynaması yeterli. 90 dakika öyle oynasa alamazsın.





Fenerbahçe'den Galatasaray'a Avrupa kıyağı Burak Yılmaz'ın İngilizcesi olay oldu



#Galatasaray
#Mehmet Demirkol
#Lucescu
#Podolski
8 yıl önce