|

'Mehmet Topal kalıyor' iddiası

Fenerbahçe’de geleceği tartışılan 3 isimden biri olan Mehmet Topal’a sahip çıkıldı. Sarı lacivertli kulüp, hakkında Beşiktaş’a gideceği haberleri çıkan Milli yıldız için “takımda kalmalı” görüşünde birleşti.

Yeni Şafak
11:01 - 23/04/2016 Cumartesi
Güncelleme: 08:08 - 23/04/2016 Cumartesi
Diğer
Yönetim, yıldız futbolcunun kalmasını istiyor.
Yönetim, yıldız futbolcunun kalmasını istiyor.

Yönetim, “Hakkında birçok transfer dedikodusu yapılıyor ama Mehmet Topal hiçbir şeyden etkilenmeden sahada savaşıyor. Takımda Topal gibi adamların sayısını artırmalıyız” görüşünde.



Fenerbahçe'de gelecekleri, Trabzon maçı sonrası yapılacak görüşmelere bağlı olan üç isimden Mehmet Topal'ın takımda kalma olasılığı oldukça yüksek. Sabah'ın haberine göre oyuncunun profesyonelliğinden memnun olan yönetim, bunu sözleşmeye de yansıtacak. Pereira tarafından oynatılmadığı dönemde sadece çalışarak formayı geri almayı başaran milli futbolcunun, son olarak Konyaspor maçında varını yoğunu ortaya koyması yöneticilerin de övgüsünü aldı.



Takıma saygısı var

Topal'ın duruşu ve performansıyla ilgili “Spekülasyonlardan uzak durmaya çalışıyor. Takıma olan saygısını sahada verdiği mücadele ile gösteriyor. Bu takımda böyle profesyonellerin sayısının artması gerek” yorumunda bulunan yöneticilerin bu sözleri, “Takımda kalma ihtimali yüksek” şeklinde değerlendirildi. Fenerbahçe'nin kendisine sunacağı teklifi bekleyen Mehmet'e İngiltere ve İspanya'dan talipler var



'Hepimiz Topal gibi olmalıyız'

Mehmet Topal, 'örnek profesyonel'den ziyade, 'örnek insan'dır. Onu sahadaki performansıyla değerlendirirsek özel hayatında yaptıklarına ayıp etmiş oluruz. Eşiyle birlikte tam bir yardımseverdir… Kalbi böyle olan bir kişinin işinde de dürüstlüğünü koruması, kötü oynadığında bile elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışması çok doğal. İş ahlakıyla, karakter birleşince, ortaya ideal rol model çıkıyor. Topal, aynı zamanda lider bir oyuncu. Sadece futbolcular değil, bizler de onun gibi olmaya çalışmalıyız.










#Fenerbahçe
#Mehmet Topal
#Transfer
#Süper Lig
8 yıl önce