|

Olaylı derbide 15 gözaltı

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çıkan olaylarla ilgili 15 kişi gözaltına alındı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, "Stadyum kamera kayıtları incelenmek suretiyle tribünden fırlattığı cisimle Şenol Güneş'in yaralanmasına sebep olduğu belirlenen bir şüpheli gözaltına alınmıştır" açıklamasını yaptı.

Yeni Şafak
23:35 - 19/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 00:47 - 20/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası polis olaya müdahale etmişti
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası polis olaya müdahale etmişti

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çıkan olaylarla ilgili 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Şenol Güneş'e çakmak attığı tespit edilen kişi de var.

Savcılıktan açıklama

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, "Stadyum kamera kayıtları incelenmek suretiyle tribünden fırlattığı cisimle Şenol Güneş'in yaralanmasına sebep olduğu belirlenen bir şüpheli gözaltına alınmıştır" açıklamasını yaptı.

Maç yarıda kalmıştı

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ikinci yarısında yaşanan olaylar sonunda önce siyah-beyazlı futbolcular ardından da karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına gitmişti.

Olaylardan yaklaşık yarım saat sonra maçın hakemler tarafından tatil edildiği açıklamıştı.

Maç hakkındaki nihai kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Şenol Güneş
6 yıl önce