Roma'nın transferine 'Barcelona' engeli

Yeni Şafak
09:59, 24/07/2018, SalıG: Güncelleme: 10:08, 24/07/2018, Salı
Yeni Şafak
Roma'nın transferine 'Barcelona' engeli
Malcom, 3 sezondur Bordeaux forması giyiyor.

İtalyan ekibi Roma'nın, Brezilyalı futbolcu Malcom için Bordeaux ile yaptığı anlaşma, Barcelona'nın araya girmesiyle bozuldu.

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın, Malcom transferi için Bordeaux ile sağladığı 36 milyon euroluk anlaşma donduruldu.

Anlaşmaya varılmasına rağmen oyuncunun dün akşam şehre gelmemesi kafalarda soru işaretine neden olmuştu. Bu olayın arkasında 21 yaşındaki futbolcu için Barcelona'nın da devreye girmesi yatıyor.

  • Sky Sports'ta yer alan habere göre Katalan ekibi, Brezilyalı yıldız için Bordeaux'ya 41 milyon euro önerdi.

Roma için bu sabah sağlık kontrolünden geçmesi beklenen Malcom'un bu programının da iptal edildiği ifade ediliyor.

Bizi Instagram'dan takip ederek Juventus forması kazanabilirsiniz:

Başlıklar :BarcelonaRomaMalcom
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026