|

Türkiye'nin kaçırmaması gereken golcü: Umut Bozok

Fransa Lig 2'de üçüncü hat-trick'ini yapan ve gol krallığı yarışında 13 golle zirvede bulunan Umut Bozok, performansıyla göz kamaştırmaya devam ediyor. Henüz A Milli Takım forması giymeyen ve bu yüzden Fransa ile Türkiye arasında tercih yapma hakkına sahip olan futbolcunun elden kaçırılma riski kamuoyunda ses getirdi.

Yeni Şafak
14:53 - 25/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:19 - 25/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Umut Bozok, Nimes formasıyla Fransa Lig 2'de gol krallığı yarışının tepesinde bulunuyor.
Umut Bozok, Nimes formasıyla Fransa Lig 2'de gol krallığı yarışının tepesinde bulunuyor.

Ümit Milli Takımımız'ın yıldızı Umut Bozok, Fransa Lig 2'de bu sezonki üçüncü hat-trick'ini yaparken, 21 yaşındaki futbolcunun A Milli Takım tercihi merak konusu oldu.

  • Umut Bozok, Fransa basınına verdiği demeçlerde Fransa'da doğup büyüdüğü için iki ülke arasında ayrım yapamadığını söylerken Fransa Milli Takımı'na da kapılarını kapatmadığını ifade etti. Bozok'un yaptığı açıklamalar kamuoyunda genç futbolcuyu kaybetme riski oluştururken A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya ilk milli arada bu oyuncuyu kadroya davet etmesi gerektiği ifade edildi.

Milli Takımda genç futbolculardan sorumlu isim olan Tolunay Kafkas'ın Lucescu'ya konuyla ilişkin bundan aylar önce bir rapor sunduğu ve Umut Bozok'un da bu listede kritik isimler arasında olduğu öğrenildi.

#Umut Bozok
#Nimes
#Mircea Lucescu
6 yıl önce