|

Apple iPhone 6 Plus'ları bir üst modelle değiştirecek

Apple, eski modelleri yavaşlattığını itiraf ettikten sonra ucuza batarya değişim programı başlattı. Bunun yanında bir özür yazısı yayınlasa da firmanın başı davalarla beladan kurtulmadı. Teknoloji devi bu sefer müşteri memnuniyeti için bir üst modelle değişim kampanyası başlattı.

Yeni Şafak
10:05 - 22/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:18 - 22/01/2018 Pazartesi
Diğer
Apple, iPhone 6 Plus'ları bir üst modeli olan 6S plus ile değiştireceğini açıkladı.
Apple, iPhone 6 Plus'ları bir üst modeli olan 6S plus ile değiştireceğini açıkladı.

Amerika merkezli teknoloji devi telefonları yavaşlattığı için düşük fiyata batarya değişim kampanyası başlatmıştı. Ancak yoğun değişim talebine karşılık verirken bazı zorluklar çekmeye başladı. Apple, bunun üzerine daha detaylı bakım gerektiren eski cihazlar için bir B planı hazırlamaya başladı.

  • iPhone 6 Plus’ların pil değişimlerinde stok kaynaklı bir sorun yaşayan firma ilk başta Nisan ayına kadar pil değişiminin aksayacağını açıklamıştı. Ancak yeni gelen bilgilere göre, firma yüksek derecede hasar görmüş ve bakımı zor olacak iPhone 6 Plus’ları bir üst modeli olan iPhone 6S Plus ile değiştireceği açıklandı.

Mart ayına kadar geçerli olacak olan bu süreçte sadece garantisi devam eden iPhone 6 Plus modelleri iPhone 6s Plus değiştirilebilecek. iPhone’unuzu Apple'ın yetkili servisine batarya değişimi nedeniyle vermeniz ve iPhone 6s Plus ile değişim yapılmasını istediğinizi belirtmeniz gerekiyor.

#iPhone
#Apple
#değişim
6 yıl önce