|

Apple mağazasının önünde kamp kurdular

ABD’li teknoloji devi bugün 20:00’da 10. Yıla özel tanıtacağı iPhone X modeli dahil yeni cihazlarının tanıtımını gerçekleştirecek. Tanıtımı sabırsızlıkla bekleyen iPhone hayranları ise tanıtımın gözde cihazı iPhone X’i satın alabilmek için henüz daha lansman başlamadan Apple mağazalarının önünde kamp kurarak sıra beklemeye başladı.

Yeni Şafak
15:35 - 12/09/2017 Salı
Güncelleme: 15:40 - 12/09/2017 Salı
Yeni Şafak
Apple'ın bugün tanıtımını yapacağı lansman öncesi Apple hayranları Apple mağazalarının önünde kamp yapmaya başladı.
Apple'ın bugün tanıtımını yapacağı lansman öncesi Apple hayranları Apple mağazalarının önünde kamp yapmaya başladı.

ABD’li teknoloji devi Apple, bugün saat 20:00’da iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3 ve Apple TV (2017) ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Tanıtılacak yeni ürünleri sabırsızlıkla bekleyen Apple hayranları ise biran önce yeni cihazlara kavuşmak için birbirleri ile yarışa daha şimdiden başladı. Hatta Apple’ın Sydney mağazasının önünde Apple hayranları kamp yapmaya dahi başladı.

Apple hayranlarından biri olan Mazen Kourouche, geçtiğimi sene Apple store’un kapısında kuyruğa girmişti. Kourouche bu seferde iPhone X için Apple’ın Sydney mağazasının önünde arkadaşı ile kampa başladı. 22 Eylül tarihinde tüm dünyada satışa sunulacak olan Apple ürünlerini Kourouche, satın alabilmek için en az 10 gün beklemesi gerekecek. Söz konusu çılgınlığa değeceğini ifade eden Apple hayranı, yemek ve tuvalet ihtiyacı için iki arkadaşından yardım istemeyi de unutmamış.


Durumu attığı Tweet ile açıklayan Avustralyalı gazeteci Luke Hopewell, attığı Tweet’te şu sözlere yer verdi:

  • "iPhone 8 duyurusundan iki gün önce (dün), Sidney'deki Apple Store'un önünde sıranın ilk sahibi kamp kurdu"


#Apple
#iPhone X
#Twitter
#Apple Store
#Lansman
7 yıl önce