|

Apple ücretsiz onarım ve değişim programı başlattı

Apple, anakartı bozulan bazı iPhone 8’ler için ücretsiz bir tamir programı başlattı. Firma, “çok az sayıda” cihazın bu sorunla karşılaştığını ve bunun için resmi bir değişim programı başlattığını açıkladı.

Yeni Şafak
11:17 - 4/09/2018 Salı
Güncelleme: 11:20 - 4/09/2018 Salı
Yeni Şafak
iPhone 8
iPhone 8

iPhone 8’lerde ortaya çıkan anakart sorunu için Apple, bedava onarım programı başlattı. Firmanın açıklamasına göre programdan Eylül 2017 ve Mart 2018 tarihleri arasında satın alınan cihazlar faydalanabiliyor. Sorun yalnızca iPhone 8’leri kapsıyor yani aynı anda tanıtılan iPhone X ve iPhone 8 Plus’larda anakart hatası bulunmuyor.

  • iPhone 8’in anakartıyla ilgili internette çok fazla şikayet bulunmuyor. Firma da bunu destekler nitelikte ‘çok az sayıda’ cihazda hata olduğunu belirtmişti.

Apple'ın sitesinden kontrol edin

Apple'ın resmi açıklamasına göre sorundan etkilenen cihazlar, kendiliğinden resetleniyor, ekranı donabiliyor veya açılmayabiliyor. Sorundan etkilenen cihazların Eylül 2017 ve Mart 2018 arasında Avustralya, Çin, Hong Kong, Hindistan, Japonya, Makao, Yeni Zelanda ve ABD'de satıldığı belirtildi. Bu tarihler arasında iPhone 8 aldıysanız Apple’ın sitesinden seri numarasıyla onarım programına dahil olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.


#Apple
#Teknoloji
#iPhone
#iPhone 8
6 yıl önce