|

Apple ve LG iPhone 8 için çalışıyor

Apple ve LG yeni nesil iPhone’larda 3D fotoğraf yeteneği geliştirmek için güçlerini birleştirdi. Yayınlanan son habere göre Apple, yeni çift kamera modülü için LG ile iş birliği yaptı.

Yeni Şafak
11:03 - 25/11/2016 Cuma
Güncelleme: 08:04 - 25/11/2016 Cuma
Yeni Şafak

iPhone 7 cihazında da LG ile çalışan Apple'ın yeni iPhone modelinde 3D çekimlerine izin veren bir kamera yapım aşamasında olduğu iddia ediliyor. The Korea Economic Daily sitesinde yer alan

göre önümüzdeki yıl çıkacak olan cihazda yer alacağı söylenen çift kamerada 3D seçeneğinin olacağı fakat uygulamaların nasıl kullanacağının henüz bilinmediği sözlerine yer veriliyor. 3D obje ve hareket tanıma patentlerine sahip olan Apple'ın bu teknolojileri kamera uygulamasına entegre ihtimali bulunuyor. 3 farklı ekran boyutuna sahip cihazla piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 8'in önümüzdeki yılın eylül ayında tanıtımının yapılması bekleniyor.



Teknoloji devi Apple yeni nesil iPhone cihazında daha etkileyici bir kamera ile müşterilerinin karşısına çıkabilir. Yeni kamerada özellikle 3D fotoğrafçılık için tasarlanmış bir modül olabilir. Apple bu modül için LG Innotek ile çalışıyor. Söz konusu haberde “Apple, 3B kamera teknolojisini LG Innotek'in akıllı telefon kamerasına nasıl uygulayacağını inceliyor. LG Innotek'in kendi 3D kamerası ve ilgili teknolojileri var ve bu ortak çabaların önümüzdeki yıl içinde bir miktar meyve vermesi bekleniyor.” İfadelerine yer verildi.









#iPhone
#iPhone 8
#3D
#3D Fotoğraf
#3D kamera
7 yıl önce