|

Araba fiyatına iPhone X

Tanıtılan en popüler amiral gemisi telefonları modifikasyondan geçiren Rus Caviar firması, hayranlarını lüksle buluşturmaya devam ediyor. Tasarladığı cihazlarda Seymchan meteoriti gibi altın ve değerli taşlar kullanan Caviar, ortaya çıkardıkları bu cihazları nerede ise araba fiyatına satışa çıkarıyor.

Yeni Şafak
11:52 - 27/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:31 - 27/09/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Rus firma Caviar, modifiye ettiği popüler cihazları araba fiyatından satışa sunuyor.
Rus firma Caviar, modifiye ettiği popüler cihazları araba fiyatından satışa sunuyor.

Tanıtılan en popüler amiral gemisi telefonları modifikasyondan geçirerek gösterişli ve lüks hale getiren Rus Caviar firması, Apple’ın yeni modelleri iPhone X, iPhone 8 ve 8 Plus modellerine yaptığı yeni tasarım ile şık bir görünüme kazandırdı.

MiG-35 jet savaş uçağı ve Satan ICBM ve T-14 Armata tankından esinlenerek titanyum gövde ile tasarlanan cihazların arka panellerine birçok tasarım altın kaplama olarak işlenebiliyor. Ortaya çıkarılan LOVE koleksiyonunda ise mavi Josephine elmasları ve mor deri ile kaplanan cihaz, görenleri büyülemeye yetiyor.



Rus firma Caviar, iPhone X modeli içi ise Rusya’nın Magadan bölgesinden getirtilmiş Seymchan meteorit taşını kullanıyor. Vladimir Putin ve Donald Trump içinde altın kaplama cihaz üreten firma, tasarladıkları bu cihazları dudak uçuklatacak bir fiyat ile kullanıcılarına sunuyor.


Lüks düşkünlerinin büyük ölçüde ilgisini çeken Rus firma ortaya çıkardığı koleksiyonların en uygunu olan siyah oniks taşıyla yapılma iPhone 8’den 3.000 dolar fiyat talep ediyor. Apple’ın iPhone X modelini ise 4500 dolar fiyat etiketi ile hayranlarına sunuyor.

#Caviar
#iPhone
#Apple
7 yıl önce