|

DJI drone arena inşa ediyor

İnsansız hava araçların kullanımının kısıtlanmasının ardından Çinli drone üreticisi DJI, kullanıcıların faydalanabileceği drone arena inşa ediyor. DJI Arena isminin verileceği parkurda yeteneklerine güvenenler birbirleriyle yarış yapabilecek.

Yeni Şafak
15:52 - 4/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:53 - 4/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Dünyaca ünlü drone üreticisi DJI, kullanıcıların özgürce kullanabileceği DJI Arena'yı inşa ediyor.
Dünyaca ünlü drone üreticisi DJI, kullanıcıların özgürce kullanabileceği DJI Arena'yı inşa ediyor.

Drone uçuşları bildiğiniz gibi artık kısıtlandı. Birçok alanda (havalimanı yakınları, konser, spor müsabakaları, miting gibi etkinlikler) izinsiz uçuşlara müsaade edilmiyor. Bu durum üzerine drone kullanıcıları uçuş için uygun yerler aramaya başladı. Çin merkezli insansız hava aracı üreticisi olan DJI sadece drone kullanıcılarına özel bir alan yapmaya hazırlanıyor.





Firma, kullanıcıların uçuş yeteneklerini geliştirebileceği ve özgürce drone uçurabilecekleri bir pist tasarlıyor. Bu pistte antrenman yapan kullanıcılar, faklı parkurlar sayesinde yeteneklerini geliştirebilecek. DJI ilk merkezini bu ay içinde Güney Kore'de açmayı hedefliyor. Toplamda 1395 metrekare büyüklüğe sahip olacak DJI Arena, LED aydınlatma sistemleri, bakım istasyonları, güvenlik ağları ve yarış pisti gibi olanakları da kullanıcılarına sunacak.



Bugüne kadar

drone,

drone,

drone,

drone ve

drone'u gibi birçok insansız hava aracına şahit olduk. Pek çok şirket de bu doğrultuda aparatlar geliştiriyor. İşte DJI Arena ile drone'ların kullanım ağı da genişlemiş olacak.



#DJI
#Drone
#DJI Arena
8 yıl önce