|

Elon Musk’a Twitter engeli geldi

Elektrikli otomobil otomobil üreticisi Tesla’nın CEO’su Elon Musk’a Twitter kısıtlaması getirildi. Çılgın tweetleri ile sürekli gündeme oturmayı başaran ünlü CEO, artık belirli kurallar çerçevesinde tweet atacak.

15:10 - 4/05/2019 Cumartesi
Güncelleme: 15:27 - 4/05/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Tesla hissedarları Elon Musk'ın Twitter paylaşımları için kural getirdi.
Tesla hissedarları Elon Musk'ın Twitter paylaşımları için kural getirdi.

Dünyanın önde gelen elektrilli otomobil üreticisi Tesla’nın CEO’su Elon Musk’a Twitter kısıtlaması getirilecek. Sosyal medya platformu Twitter’ı çok atif olarak kullanan Musk, yaptığı çılgınca paylaşımlarla bazen Tesla’yı maddi ve manevi zor durumda bırakabiliyor.

Hisserlar Elon Musk’a Twitter kuralları getirdi!

Bildiğiniz gibi samimi tavırları ile ön plana çıkan Musk tüm gelişmeleri anlık olarak Twitter üzerinden duyuruyor. İyi veya kötü attığı çılgın tweetler ile gündem olan ünlü CEO, bazen şirketini ciddi manada zora sokuyor. Bu durumdan rahatsız olan şirket hissedarları ise Musk’ı uyarıyor. Fakat Musk hissedarların uyarınalarına kulak asmadan doğru bildiği yoldan gitmeye devam ediyor.


Henüz lansmanı gerçekleştirilmeden aracın özelliklerini Twitter’dan açıklayan Musk, hissedarlarıın kurallarına bu denli uymamaya devam etmesi durumunda iş dahada kızışacağa benziyor.

İşte Elon Musk Twitter kısıtlaması kuralları;

  • - Şirketin finansal durumu veya gelecek tahminlerinin yanı sıra diğer iş girişimleri hakkında ipuçları ya da açık bilgiler paylaşılmayacak.
  • - Üretim veya teslimat bilgileri hakkında bilgi verilmeyecek.
  • - Şirketin borsadaki durumu değerlendirilmeyecek.
  • - Kamuya ulaşmaması gereken konular hakkında yorum yapılmayacak.

#Elon Musk
#Twitter
#Tesla
5 yıl önce