|

Emoji klavyesine 'Nusret' eklendi

Yaptığı ilginç tuz ekme hareketiyle dünya çapında popülerlik kazanan Nusret Gökçe emoji klavyesine eklendi. Nusret ile özdeşleşen o hareket, bir Türk girişimci tarafından geliştirilen Türklere özgü emoji karakterlerinin yer aldığı Emojum uygulamasında yerini aldı.

Yeni Şafak
11:35 - 16/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:49 - 16/01/2017 Pazartesi
Yeni Şafak

Simit, çay, pide, Türk kahvesi, döner, nazar boncuğu... ABD'nin Los Angeles kentinde yaşayan Deniz Hotamışlıgil, Türklere özel geliştirdiği emoji klavyesiyle geride bıraktığımız bir hayli konuşulmuştu. Lokasyon, araç-gereç, enstrüman, içecek, taşıt, yemek ve spor olmak üzere toplam 10 kategoride 450'yi aşkın ikonun yer aldığı Emojum isimli klavye, kısa sürede popüler olmuştu.



İşte bu popüler emoji klavyesine artık Nusret emojisi de eklendi. Son dönemde dünya çapında #Saltbae etiketiyle popüler olan Nusret'in tuz dökme hareketi, bundan böyle Emojum klavyesinde de yerini alacak.





Şimdilik sadece iOS platformunda bulunan Emojum uygulamasının yakında zaman içinde Android'de de yayınlanması bekleniyor. iPhone ve iPad için Emojum klavye eklentisini

indirebilirsiniz.






#Emojum
#Emoji
#Nusret
7 yıl önce