|

Facebook durumları renkli olacak

Facebook üzerinde tüm yazılar beyaz zemin üzerine siyah harflerle gösteriliyor. Kimileri için sıkıcı gelen bu renksizlik hakkında sosyal paylaşım sitesi önemli bir adım attı ve renkli arka planlarla gönderi paylaşılabilecek basit ve kullanışlı bir yol sunmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak
11:08 - 20/12/2016 Salı
Güncelleme: 11:11 - 20/12/2016 Salı
Yeni Şafak

Facebook üzerinde normalde beyaz zemin üzerine siyah harflerle gönderi paylaşılabiliyordu. Söz konusu duruma bir yenilik getirmeye hazırlanan Facebook, artık durumları renkli arka planlarla paylaşmaya imkân

.



Facebook üzerinde renkli bir gönderi paylaşmak isteyenler durum güncellemesi yaparken “Aklında ne var?” sorusunun bulunduğu kısma dokunduktan sonra yazmaya başlaması gerekiyor. Yazmaya başlandığı anda ise kutunun alt kısmında bir renk paleti beliriyor. Palet üzerinde yer alan renklerden istediğinizi seçebiliyorsunuz. Böylelikle renkli bir gönderi paylaşmış olacaksınız.




Şimdilik sadece Android'de


Facebook üzerinden renkli gönderi yapabilme şimdilik Android üzerinde kullanılabiliyor. Ancak bu renkli paylaşımları tüm Facebook kullanıcıları görebiliyor. Söz konusu özellik bu hafta içerisinde tüm dünya genelinde kullanıma sunulacak.




#Facebook
#Renkli Durumlar
7 yıl önce