|

iPhone 7 tanıtım tarihi belli oldu

Milyonlarca kişinin beklediği Apple'ın yeni amiral gemisi için tanıtım tarihi belli oldu. Sızıntı bilgileriyle ünlü Evan Blass'ın iddiasına göre iPhone 7, 12 Eylül'de tanıtılacak.

Yeni Şafak
17:29 - 23/07/2016 السبت
Güncelleme: 14:29 - 23/07/2016 السبت
Yeni Şafak
iPhone 7'nin 12 Eylül'de tanıtılacağı iddia ediliyor.
iPhone 7'nin 12 Eylül'de tanıtılacağı iddia ediliyor.

Apple'ın merakla beklenen yeni amiral gemisi iPhone 7 hakkında bugüne kadar çok sayıda sızıntı bilgi ve fotoğraf paylaştık. Telefonun tasarımı ve teknik özellikleri büyük oranda belli oldu. Çıkış tarihinin de eylül ayı olduğunu biliyorduk fakat tam tarihi kimse kestiremiyordu. Bildiğimiz üzere Apple, iPhone SE dışında tüm telefonlarını eylül ayında tanıttı.





Kaliforniya merkezli teknoloji devi yine bizi yanıltmadı ve iPhone 7'yi eylül ayında tanıtmaya karar verdi. Evan Blass'ın (@evleaks) paylaştığı bilgiye göre, iPhone 7, 7 Plus ve 7 Pro 12 Eylül'de tanıtılacak.






Tabii Evan Blass'ın sızıntı bilgilerinin doğruluk oranı her ne kadar yüksek olsa da, kesin bilgi diyemeyiz. Zira Apple tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Lakin hem Apple'ın bu zamana kadar tanıttığı tarihleri göze aldığımızda, hem de @evleaks'in paylaştığı bilgilerin doğruluk oranına baktığımızda, tanıtımın 12 Eylül'de gerçekleşmesi ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.







#iPhone 7
#Evan Blass
#Apple
٪d سنوات قبل