|

iPhone 8 kablosuz şarj özelliği ortaya çıktı

ABD’li teknoloji devi Apple’ın 10. Yıla özel tanıtacağı yeni iPhone modelleri için merakla beklenen kablosuz şarj özelliği ortaya çıktı. Twitter üzerinden paylaşılan ve iPhone 8 ait oldu ifade edilen şarj pedleri şayet doğru ise yakın zamanda Apple kullanıcıları da kablosuz şarj özelliğine kavuşacak gibi görünüyor.

Yeni Şafak
11:30 - 21/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:36 - 21/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
iPhone 8'e ait olduğu söylenen kablosuz şarj pedleri, Twitter üzerinden paylaşıldı.
iPhone 8'e ait olduğu söylenen kablosuz şarj pedleri, Twitter üzerinden paylaşıldı.

Apple severlerin ABD’li teknoloji devinden yıllardır beklediği kablosuz şarj özelliğinin iPhone 8 ile geleceği sızıntı bilgiler sürekli gündeme getirildi. Lakin tasarım konusu çeşitli kaynaklar tarafın nerede ise kesinlik kazanırken, kablosuz şarj özelliği hakkında hiçbir kaynak bugüne kadar kesin bir bilgi paylaşamadı. Tanıtıma yakın bir zaman kala bu durumda bir ilerleme göremeyen kullanıcılar ise Apple’ın yeni cihazı iPhone 8’de beklenen kablosuz şarj özelliğinden yavaş yavaş umudunu kesmeye başladı.


Fakat mmddj_china adındaki bir Twitter kullanıcısı, paylaştığı görüntüler ile Apple severlerin umutlarını yeniden yeşertmeyi başardı. Twitter kullanıcısının paylaştığı görsellerde yer alan kablosuz şarj pedlerinin iPhone 8’e ait olduğu ifade ediliyor. Paylaşılan görseller şayet doğru ise Apple 10. Yıla özel çıkartmayı planladığı yeni cihazında kablosuz şarj özelliğini kullanacak.


Buna ek olarak bu şarj pedlerinin iPhone 7- 7S modellerinde yer almayacağı da söylentiler arasında yerini alıyor. Bir başka söylentiye göre ise söz konusu pedlerin henüz hazır olmadığı ve tasarımsal değişikliğe uğrayıp bir sonraki model için kullanılacağı yönünde.

Henüz Apple’ın yeni tanıtacağı cihazlar hakkındaki bilgilerin kesinlik kazanmadığını belirtmekte fayda var.

#Apple
#iPhone 8
#Kablosuz şarj
7 yıl önce