|

LG G8’de hoparlör olmayacak

LG’nin, 2019 yılında tanıtması beklenen G8 modelinde hoparlör çıkışı bulunmayacak. Daha öncesinde bazı TV modellerinde kullandığı Sound on Display özelliğini yeni cihazında kullanmayı planlayan LG, G8 modeli ile birçok yeni teknolojiyi meraklıları ile buluşturacak.

Yeni Şafak
17:01 - 12/01/2019 Cumartesi
Güncelleme: 17:31 - 12/01/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
LG G8 modelinde en yeni özellikleri buluşturmayı planlıyor.
LG G8 modelinde en yeni özellikleri buluşturmayı planlıyor.

LG’nin, 2019 yılında tanıtımını yapması beklenen yeni amiral gemisi LG G8 hakkında her geçen gün yeni bir sızıntı daha gün yüzüne çıkıyor. Rakiplerine karşı yeni yılda büyük başarı yakalayama çalışan Güney Koreli teknoloji devi, LG G8 modelinde ses sistemini ekran altına taşımayı planlıyor.


LG G8 SOUND ON DİSPLAY ÖZELLİĞİ İLE GELECEK!

LG’nin yakın zamanda tanıtımını gerçekleştireceği G8 modelinde bildiğimiz hoparlör yer almayacak. Bildiğiniz gibi amiral gemisi olarak adlandırılan cihazlarında ses çıkışlarına önem veren firmalar, kullanıcıların en kaliteli sesi almaları için çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

Güney Koreli teknoloji devi LG ise yeni cihazında ses çıkışı teknolojisine yeni bir boyut kazandıracak. Sound on Display adını verdikleri bir özelliği G8 modelinde kullanmayı planlayan LG, ses çıkışını ekranın altına yerleştirmeyi planlıyor.


Söz konusu teknolojiyi LG bazı televizyon modellerinde zaten kullanıyor. Ekranı titreştirerek sesi çevreye yayan bu teknolojide ekran titreşimleri gözle görülmüyor. Lakin Sound on Display adı verilen bu teknoloji henüz bass sesleri veremiyor.

#LG
#LG G8
#Sound on Display
#Hoparlör
5 yıl önce