|

Lifecell'den Mix tarife paketleri

Turkcell'in dijital markası Lifecell, müşterilerini Mix tarife paketleriyle buluşturuyor. Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, yeni Lifecell Mix paketleriyle tüketiciler artan data ihtiyaçlarına uygun olarak kendi tarifelerini kendileri belirliyor.

Haber Merkezi
04:00 - 25/08/2018 Cumartesi
Güncelleme: 01:08 - 25/08/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
En büyük artış ise video içeriğe sahip dijital servislerle birlikte yaşandı.
En büyük artış ise video içeriğe sahip dijital servislerle birlikte yaşandı.

Mix, Süper Mix ve Mega Mix isimleriyle sunulan kişiye özel tarifeler sayesinde kullanıcılar, paketlerinin içerisinde belirlenen konuşma, ses ve data içeriğinin yanında kullanmak istedikleri uygulamalara kendileri karar verebiliyor ve bu uygulamalara özel interneti kullanabiliyor.

EN FAZLA ARTIŞ VİDEODA

Bu konudaki en büyük artış ise video içeriğe sahip dijital servislerle birlikte yaşandı. Önümüzdeki yıllarda data ihtiyacının daha da artması bekleniyor. Örneğin 2016'da mobil trafiğin yüzde 56'lık bölümünü oluşturan video içeriklerin 2023 yılına gelindiğinde mobil trafiğin yüzde 73'ünü oluşturacağı hesaplanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, dünya genelinde 4 milyara yaklaşan mobil internet ve 3 milyara yaklaşan sosyal medya kullanıcısı olduğunu belirtti.

İNTERNETTEKİ SÜREMİZ ARTIYOR

Bütün, "Her geçen gün tüketicilerin internette geçirdiği süre artmaya devam ediyor. Ülkemizde de günlük ortalama internette geçirilen süre 7 saat iken bu sürenin 3 saat 24 dakikasını mobil internette geçiriyoruz, internetteki web trafiğinin yüzde 62'si mobil cihazlar tarafından oluşturuluyor ve internet video izleme konusunda yüzde 95'lik bir oranla Türkiye dünyada en fazla çevrimiçi video izleyen iki ülkeden biri. Tüm dünyada bilgi, eğlence ve iş mobilde akıyor" ifadelerini kullandı.

#Türkcell
#Lifecell
6 yıl önce