|

Messenger grup video sohbet özelliği geldi

Facebook grup sohbete gelen video özelliği daha da geliştirildi ve artık 50 kişinin katılabildiği, 6 kişinin görüntülü olarak konuşabildiği konferans yapılabilecek.

Yeni Şafak
14:42 - 20/12/2016 Salı
Güncelleme: 14:44 - 20/12/2016 Salı
Yeni Şafak

Facebook grup video sohbette maksimum 50 kişi gruba katılabiliyor fakat aynı anda 6 kişi video konferans yapabiliyor. Yeni katılımcılar da sesle, yazıyla, GIF animasyonu veya çıkartma göndererek sohbete dâhil olabiliyor.



Grup video sohbeti başlatmak için öncelikle grubun oluşturulması gerekiyor. Ardından gruba eklemek istediğiniz kişileri ekliyorsunuz, ilk grup açılırken en fazla 5 kişi seçebiliyorsunuz fakat sonrasında 50 kişiye kadar kullanıcıyı gruba ekleyebiliyorsunuz. Sonrasında ekranın üst kısmındaki video kamera ikonuna tıkladığınızda videoya geçiş yapıyor. Grup sohbetinin başladığı hakkında grupta bulunanlara bildirim gidiyor, isteyen kullanıcı grup video sohbetine katılabiliyor fakat aynı anda en fazla 6 kişi video görüntü verebiliyor.





Facebook'un bu yeni özelliğini hem iOS hem Android platformlarında hem de masa üstü sürümünde an itibariyle kullanabilirsiniz.



#Facebook
#Grup Video Sohbet
7 yıl önce