|

Sahte Apple Store önünde iPhone X kuyruğu

Bir metro istasyonunu New York'taki Apple Store'a benzeten bir ekip, iPhone X satın almak isteyen Apple hayranlarının metro istasyonu önünde kuyruk olmasına sebep oldu.

Yeni Şafak
10:17 - 3/11/2017 Cuma
Güncelleme: 10:18 - 3/11/2017 Cuma
Diğer
iPhone X bugün ABD'de ve Avrupa'nın önemli kentlerinde resmen satışa sunulacak.
iPhone X bugün ABD'de ve Avrupa'nın önemli kentlerinde resmen satışa sunulacak.

Bir metro istasyonuna Apple amblemi yapıştırarak, istasyonun Apple Store gibi gözükmesini sağlayan ekip, iPhone X satın almak isteyen müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Metro istasyonu önünde yaklaşık 50 kişinin sıra olduğu görüldü.

Sırada bekledikten sonra, Apple Store olduklarını düşündükleri metro istasyonuna inen müşterilere olayın şaka olduğu söylenerek bir Apple paketi hediye edildi. Karşılığında, yukarı çıktıklarında gerçekten Apple'dan alışveriş yapmış gibi mutlu davranmaları istenen insanlar, kuyruktaki kişilerin de sırada beklemeye devam etmesini sağladı.

Diğer taraftan iPhone X bugün resmi olarak satışa çıkıyor. İlk etapta 60 ülkede satılacak olan iPhone X, ABD'de 999 dolar gibi uçuk bir fiyata sahip. Ülkemizde ise 6.099 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan iPhone X'un ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

#Apple
#iPhone X
#Apple Store
6 yıl önce