|

Samsung, Apple’la işte böyle dalga geçti

iPhone X ile birlikte yeniden satış patlaması yaşayan Apple'a en büyük rakibi Samsung taş attı. Apple’ın bu zamana kadar hep kendilerinin gerisinde kaldığını vurgulayan Samsung, iPhone kullanıcılarını Galaxy serisine geçmeye davet ediyor.

Yeni Şafak
15:59 - 6/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:00 - 6/11/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
iPhone X sırasında bekleyen bir kişinin saç tıraşını iPhone X çentiği olarak yaptığı görülüyor.
iPhone X sırasında bekleyen bir kişinin saç tıraşını iPhone X çentiği olarak yaptığı görülüyor.

Akıllı telefon piyasasında iki dev arasında kıyasıya rekabet yaşandığı biliniyor. Dünya çapında en çok satan akıllı telefon markası Samsung ile ABD’li teknoloji devi Apple her alanda karşı karşıya geliyor. Buna reklam filmleri de dahil…

Samsung, en son yayınladığı reklam filminde direkt olarak Apple’ı hedef aldı. Apple’ın bu zamana kadar hep Samsung’un gerisinde kaldığının vurgulandığı videoda bir genç, 10 yıl iPhone kullandıktan sonra Samsung’a geçiş yapıyor.


2007 yılında ilk kez iPhone ile tanışan genç, ilerleyen süreçte hafıza sorunu yaşıyor. Sonrasında iPhone 5s alan genç, bu kez ekranın küçük olmasından huzursuz oluyor ve 2015’te yağmur altında iPhone 6s sırasına giriyor.

2016 yılına gelindiğinde arkadaşının suya düşen Galaxy S7 edge’i sağlam kalırken, kendi telefonu su aldığı için çalışmıyor ve iPhone 7 alıyor. Bilindiği üzere bu telefonun kulaklık girişi yok ve hem şarj etmek hem müzik dinlemek için çoğaltıcı kullanmak gerekiyor. Reklam filminde bu da eleştiriliyor ve genç adam sonunda dayanamayıp yepyeni bir Note 8 satın alıyor.

Reklam filminin sonunda ise iPhone X kuyruğunda bekleyen gencin saç şeklini iPhone X çentiği şeklinde kestirdiği dikkat çekiyor. Söz konusu reklam filmine Apple’ın nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor.

#Samsung
#Apple
#iPhone X
6 yıl önce